Как чрез въвеждането Amway номер и ПИН код да се възползвате от по-бързо обслужване на клиента

Един от главните ни приоритети е осигуравянето на оптимална наличност на служители в нашия Контактен център за обслужване на клиенти в Краков.

Наскоро проведохме проучване относно навиците и поведението на клиентите при позвъняване в центъра, както и на наличния софтуер, наличните служители и времето за изчкаване.

Резултатите от това проучване ясно показват, че бихме могли да предложим сериозно намаляване на времето за изчакване и подобряване на наличността на служители, ако всеки позвънил въведе своят Amway номер и четирицифрен ПИН код. След въвеждането им ще ви бъде поискано потвърждение чрез въвеждане на диез #.

В случай, че имате нужда от помощ относно своя ПИН код, е нужно единствено да посетите тази страница от сайта, или след натискане на бутона Вход да последвате линка Забравили сте Вашето потребителско име, парола или PIN? Натиснете тук, ако се нуждаете от помощ, а след това да изберете опцията Забравих моя PIN.

Напомняме също, че можете да промените своя ПИН код по всяко време, посещавайки личната си страница (след логин) и използвайки опцията Променете паролата или PIN кода от менюто Моят офис.

Надяваме се да се възполвате от предложените опции с цел да направим поредната крачка към едно по-добро обслужване на клиентите.


Екип Amway