Стимули под формата на бизнес пътувания

Вашият Amway бизнес може да ви осигури пътувания!

Вашият Amway бизнес може да ви осигури пътувания!

Вълнуващи дестинации, удивителни изживявания и важни възможности за обучение

НЕПАРИЧНИ НАГРАДИ – СТИМУЛИРАЩИ ПЪТУВАНИЯ
Вашият бизнес Amway може да Ви отведе на незабравими събития на невероятни места, защото го заслужавате благодарение на вашата упорита работа и решителност.

Вълнуващи дестинации, невероятни преживявания и важни възможности за обучение.
Вид непарични награди (НПН), стимулиращите бизнес пътувания са вълнуващи, значими преживявания, при които можете да се срещнете с други СБА, да обмените идеи и да добавите ново измерение към лидерските си умения, за да изградите по-нататък бизнеса си с Amway.

СЕМИНАР ЗА НОВИ ПЛАТИНИ (СНП)

Семинарът за нови платини СНП е чудесна възможност за новите Платини да бъдат признати за изключителни постижения през Годината на представяне, да научат нови умения и да се свържат със СБА, които са показали подобен ангажимент към растежа и успеха по време на своето пътуване.

Семинар за обучение на лидери (СОЛ)

Присъединете се към водещи СБА на Amway, за да празнувате, да се свържете и да донесете изключителна стойност обратно в бизнес групата си. Очаквайте вдъхновени бизнес срещи и ценни инструменти за изграждане на бизнес, плюс страхотно забавление и свободно време!

Диамантена конференция

Диамантената конференция е необикновено събитие за лидери, които могат да се насладят на преживявания, които се случват веднъж в живота, докато си сътрудничат с други лидери по бизнес стратегии в едно от най-впечатляващите места в света!

Всички събития са предмет на правителствени съвети за пътуване и препоръки за здраве и безопасност от СЗО, които ние ще наблюдаваме и ще ви държим в течение.