Как да стартирате Amway бизнес?

Стартирането на собствен Amway бизнес е с нисък риск и с нисък стартов капитал. Спестете от регистрационната си такса и научете повече за нашите предимства и награди за нови Собственици на бизнес Amway.

Стартирането на собствен Amway бизнес е с нисък риск и с нисък стартов капитал. Спестете от регистрационната си такса и научете повече за нашите предимства и награди за нови Собственици на бизнес Amway.

Как работи

Да започнете е лесно, а и ние ще бъдем до вас, за да ви насочваме на всяка стъпка по пътя. Започнете да промотирате продукти и печелете пари от всяка покупка на вашите регистрирани клиенти. Развивайки се и спонсорирайки други Собственици на бизнес да правят същото, вие ще получавате допълнителни възнаграждения и награди.


Регистрирайте се като Собственик на бизнес Amway

Лесно е да започнете:
 

Регистрацията е само 21,11 лв.

Предлагаме гаранция за възстановяване на парите през първите ви 90 дни

Няма скрити такси! След като се регистрирате, вие решавате колко пари (ако инвестирате такива) да отделите за бизнеса си.

След като се регистрирате можете незабавно да започнете да купувате висококачествени продукти. Не пропускайте да се възползвате от своята отстъпка при първа поръчка!

Отстъпка при първа поръчка

За се уверим, че ви даваме възможно най-добрия старт на вашия път като СБА, бихме искали да ви предложим някои страхотни оферти за наши продукти - за добре дошли в семейството на Amway.


Как става това:

Направете първата си поръчка. Можете да похарчите каквато сума желаете. Ако поръчате на стойност 100 ТС (точкова стойност) или повече през първите десет дни от регистрацията си, получавате:

  • Безплатна регистрация (на стойност 21,11 лв), ако първата ви поръчка е на стойност между 100 ТС и 199,99 ТС
  • Безплатна регистрация + 15% отстъпка от първата ви поръчка от 200 ТС до максимум 300 ТС, изчислена върху дистрибуторската цена - дори да са били закупени продукти на по-голяма точкова стойност.

100 -199 ТС Отстъпка при първа поръчка

Безплатна регистрация (21,11 лв)

200 ТС и повече (горна граница 300 ТС)

Безплатна регистрация (21,11 лв) + 15% отстъпка
Подаръчни купони (100-300 ТС) 2 Подаръчни купона от по 12 лв на всеки 100 ТС

*Всички нови СБА, които отговарят на изискванията през първите 90 дни, ще получат купон за подарък с удължен 90-дневен срок на валидност.