Регистрирайте се като клиент сега, за да получите 12% отстъпка за всички продукти!

Как да започнете бизнес с Amway?

Започването на собствен бизнес с Amway е с ниска цена и нисък риск. Научете как да спестите от вашата регистрационна такса и всички предимства, за да улесните старта си.

Започването на собствен бизнес с Amway е с ниска цена и нисък риск. Научете как да спестите от вашата регистрационна такса и всички предимства, за да улесните старта си.

Как работи

Започнете като просто популяризирате продукти и печелете от маржа на дребно при покупка от регистриран клиент. Станете ментор и подкрепяйте други собственици на бизнес да правят същото и постигайте възнаграждения и ексклузивни награди.

Само Собственици на бизнес Amway, които са регистрирали своята бизнес дейност при компетентните публични органи, могат да получават възнаграждения и парични стимули, както и каквито и да било доходи при покупки от регистрирани клиенти.

Регистрирайте се като Собственик на бизнес Amway

Започването на собствен бизнес с Amway е с нисък риск и с нисък стартов капитал.
 

Таксата за регистрация е 21,11 лв.

Гаранция за възстановяване на парите на 100% през първите 90 дни

Няма скрити такси или необходима инвестиция за продукти. След като се регистрирате, вие решавате колко пари (ако инвестирате такива) да отделите за бизнеса си в бъдеще.
След като се регистрирате, можете да купувате висококачествени продукти Amway и да стартирате развитието на вашия бизнес. Уверете се, че не пропускате предимствата на първата ви поръчка!

Вашата регистрационна такса

Ако направите първата си поръчка от минимум 100 ТС, можете да получите отстъпка за безплатна регистрация, а ако поръчката ви е между 200 ТС и 300 ТС (максимум 300 ТС), можете да получите 15% отстъпка. Офертата е валидна от 6 септември 2021 г.

Също така ще получите допълнителен подаръчен купон от 12 лв. за всеки 100 ЛТС във вашата поръчка - запазени за новите СБА до 28-ми септември 2021 г.

100 ЛТС - 199 ЛТС

200 ЛТС и 300 ЛТС

Отстъпка за вашата първа поръчка***

Безплатна регистрация 15%

Подаръчен купон

12 лева 12 лева за всеки 100 ЛТС във вашата поръчка
* ТС означава Точкова стойност. Почти всички продукти имат ТС. 1 ТС е 3,08490 лева без ДДС.
*** Максималната отстъпка, която може да се приложи е 138,82 лева без ДДС. Отстъпките изключват: литература, текущи промоции и постоянни оферти... Научете повече>>

Предимства за първа поръчка в рамките на първите 10 дни

Можете да получите отстъпка от първа поръчка*:

- 10%, ако първата ви поръчка е между 100 ЛТС и 199 ЛТС**

- 15%, ако първата ви поръчка е между 200 ЛТС и 300 ЛТС

Също така, ще получите допълнителен подаръчен купон от 12 лв.  за всеки 100 ЛТС във вашата поръчка, с нашата хармонизирана програма за купони. Валидна е за нови СБА до 28-ми септември 2021 г.

* Отстъпката изключва: литература, текущи промоции и постоянни оферти.
** ЛТС означава "Лична точкова стойност". Почти всички продукти имат точкова стойност.

Предимствата зависят от размера на вашата първа поръчка.