Количество:

  Количество:

   Почистете, подхранете и се поглезете по пътя към мечтаната кожа с тази нощна програма за кожата на цялото тяло.

    

   Вижте как действа

   Комплектът за разкрасяващ сън Artistry™ представлява колекция от продукти за кожата на Artistry и g&h, подбрани специално с цел да поглезите лицето си, да подхраните кожата на тялото си и да подпомогнете обновяването на клетките, докато спите.

   • Artistry Skin Nutrition™ почистват нечистотиите, които се натрупват през деня, като например прах, грим и замърсявания, за да могат порите да са чисти и възприемчиви към съставките, които следват.
     
   • Artistry Skin Nutrition Нощна маска омекотява кожата до осем часа, подсилва бариерата на хидратация на кожата и Ви обгръща с приятен аромат на етерични масла, включващ лавандула, отглеждана в сертифицирани с NutriCert™ партньорски ферми, както и бергамот.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Лосион за тяло подхранва кожата и поддържа нейната бариера на хидратация с вода от бамбуков комплекс, извлечен от зехтин серамид и масло от семена на бяла чиа, отглеждана в Nutrilite™.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Крем за крака мигновено подхранва и омекотява сухите стъпала, като същевременно възстановява и защитава бариерата на хидратация на кожата с богата и немазна формула.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Крем за ръце подхранва и облекчава загрубелите и сухи ръце с комплекс от бамбукова вода, извлечен от зехтин серамид, масло от бяла чия и масло от ший.
     
   • БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК ЗА ОГРАНИЧЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ* Artistry Копринена нощна маска подобрява качеството на Вашия сън и помага да предотвратите появата на бръчки. Произведена от 100% черничева коприна с плътност 22 мома- нежна и дишаща материя, която добавя нотка глезещо сетивата усещане към Вашия вечерен ритуал за красота. * Достъпен до изчерпване на количествата.

   Artistry Комплект за разкрасяващ сън съдържа следните отделни продукти:

   1 бр. Artistry Skin Nutrition Мицеларна вода за разгримиране+ почистване (200 мл)
   1 бр. Artistry Skin Nutrition Нощна маска (80 мл)
   1 бр. g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Лосион за тяло (400 мл)
   1 бр. g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Крем за крака (100 ml)
   1 бр. g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Крем за ръце (75 мл)
   1 бр. Artistry Нощна маска за очи – БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК*

   Безплатен подарък Предлага се само като част от Artistry Комплект за разкрасяващ сън и до изчерпване на количествата. Не се продава отделно. 

   Защо ще Ви хареса

   Подкрепете нощната регенерация на кожата си с внимателно подбрана селекция от продукти за кожата на лицето и тялото Ви, като същевременно си позволите да се поглезите малко вечер.

   Стресът и напрежението на съвременния живот могат да имат неблагоприятни ефекти върху нашата кожа, причинявайки ѝ вял или уморен вид. Нощта е важно време за кожата и за начина, по който тя изглежда, тъй като кожата се регенерира 3 пъти по-бързо по време на сън в сравнение с когато сме будни.

   Комплект за разкрасяващ сън Artistry Ви помага да поддържате кожата на лицето и тялото си, докато спите спокойно, знаейки, че кожата Ви се радва на предимствата на естествени съставки и чисти формули, които са веган, дерматологично и алергично тествани и не съдържат нищо, което не бива да съдържат.

   Пълноценният сън е Вашият път към здравословната красота.

   Интересни факти


   Използваните в продуктите на Artistry g&h формули са разработени в съответствие с “чистата” философия на Artistry - стриктни указания, които гарантират, че продуктите са чисти, безопасни и ефективни. Това означава:

   • Регистрирано във Vegan Society
   • Без минерално масло, парабени, фталати
   • Без съставки от животински произход и без тестове върху животни.

   Ботанически съставки

   Всеки продукт за грижа за кожата или тялото, включен в Artistry Комплект за разкрасяващ сън съдържа един или повече фитонутриенти, отгледани в нашите собствени ферми Nutrilite™ или сертифицирани с NutriCert™ партньорски ферми, като например:

   Семена от Бяла чия

   Доставят подсилващи кожата съставки дълбоко в нейната повърхност и помага за видимо подхранване и защита за красив и здрав вид. Тази бяла чия е отгледана в сертифицирана органична ферма на NutriliteTM и партньорска ферма, за да се осигури безпрецедентна проследимост "от семето до кожата". Съдържа се в: Artistry Skin Nutrition Нощна маска и Artistry Skin Nutrition Мицеларна вода за разгримиране + почистване.

   Марки, на които можете да се доверите

   Комплектът за разкрасяващ сън комбинира най-доброто от обширните познания на марката Artistry в областта на науката за кожата с отглеждани по устойчив начин съставки от Nutrilite – марка номер 1 в света за витамини и хранителни добавки** – и благотворните и здравословни свойства на продуктите g&h.

   Създадени специално за Вас от нашата общност
   Комплектът за разкрасяващ сън Artistry бе съвместно създаден в сътрудничество с нашата общност от СБА, които разбират, представляват и съдействат активно при отговарянето на потребностите от грижи за кожата и красотата на жени от всички възрасти и с всякакъв тип кожа.

   **Източник: http://gdretail.net/amway-claims/

   Как се използват

   Продуктите в Artistry™ Комплект за разкрасяващ сън действат заедно като част от нощна програма за грижа за кожата. Можете спокойно да ги използвате с любимите си продукти на Artistry или g&h, като например продукти за почистване на грим, тоници, серуми и хидратанти.

   Моля, разгледайте всеки отделен продукт относно съответните указания за употреба.

   Безплатен подарък Предлага се само като част от Artistry Комплект за разкрасяващ сън и до изчерпване на количествата. Не се продава отделно. 

   Съставки

   Ключовите съставки за Вашия разкрасяващ сън
   Всеки продукт в Artistry Комплект за разкрасяващ сън - грижа за кожата и останалите, съдържа един или повече фитонутриенти, отгледани в нашите собствени ферми Nutrilite или сертифицирани с NutriCert™ партньорски ферми.

   • Семена от бяла чия
    Липозома, която доставя благотворни за кожата вещества дълбоко под повърхността ѝ, като видимо подхранва и защитава здравословната красота на кожата. Бялата чия се отглежда в сертифицирана органична ферма на Nutrilite™ и ферма-партньор, за да предостави безпрецедентна проследимост “от семенцето до кожата”.
    Съдържа се в: Artistry Skin Nutrition™ Нощна маска и Artistry Skin Nutrition Мицеларна вода за разгримиране + почистване
   • Ферментирал екстракт от ЦИКА
    Този извлечен от цъфтящо растение фитонутриент успокоява и хидратира кожата. Във ферментиралата си форма той е седем пъти по-ефективен в хидратирането и два пъти по-ефективен в омекотяването (в сравнение с неферментиралата ЦИКА).
    Съдържа се в: Artistry Skin Nutrition Нощна маска
     
   • Ботанически комплекс
    Ботаническият комплекс от седем съставки на нощната маска (съдържаща розмарин, лайка, шлемник, японска фалопия, центела, сладък корен и чай) успокоява и енергизира кожата, подсилвайки нейната бариера на хидратация.
    Съдържа се в: Artistry Skin Nutrition Нощна маска
     
   • Цветето Тан Хуа,
    Известно още като Аквалуна, “Лунната красавица” или “Кралица на нощта”, осигурява хидратация, като действа на две нива: бариерата на кожата и епидермиса. То подобрява функцията на бариерата на хидратация на кожата и поддържа водния баланс - за по-хубава кожа с по-здрав вид.
    Съдържа се в: Artistry Skin Nutrition Нощна маска
     

   • Водата от бамбуков комплекс
    е вода на растителна основа от бамбук и растителен глицерин за по-добро хидратиране на кожата.
    Съдържа се в: g&h Nourish Лосион за тяло, g&h Nourish Крем за крака и g&h Nourish Крем за ръце
     
   • Извлеченият от зехтин серамид е специален вид мазнина, която поддържа бариерата на хидратация на кожата.
    Съдържа се в: g&h Nourish Лосион за тяло, g&h Nourish Крем за крака и g&h Nourish Крем за ръце

   Тези съставки действат като част от научно разработени формули, за да съчетаят най-доброто от науката и природата за Вашата кожа.

   За пълен списък на съставките на всеки отделен продукт, моля, вижте продуктовите страници: