Количество:

  Количество:

   Почистете, подхранете и се поглезете по пътя към мечтаната кожа с тази нощна програма за кожата на цялото тяло.

    

   Вижте как действа

   Комплектът за разкрасяващ сън Artistry™ представлява колекция от продукти за кожата на Artistry и g&h, подбрани специално с цел да поглезите лицето си, да подхраните кожата на тялото си и да подпомогнете обновяването на клетките, докато спите.

   • Artistry Skin Nutrition™ почистват нечистотиите, които се натрупват през деня, като например прах, грим и замърсявания, за да могат порите да са чисти и възприемчиви към съставките, които следват.
     
   • Artistry Skin Nutrition Нощна маска омекотява кожата до осем часа, подсилва бариерата на хидратация на кожата и Ви обгръща с приятен аромат на етерични масла, включващ лавандула, отглеждана в сертифицирани с NutriCert™ партньорски ферми, както и бергамот.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH™ Nourish Лосион за тяло подхранва кожата и поддържа нейната бариера на хидратация с вода от бамбуков комплекс, извлечен от зехтин серамид и масло от семена на бяла чиа, отглеждана в Nutrilite.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Крем за крака мигновено подхранва и омекотява сухите стъпала, като същевременно възстановява и защитава бариерата на хидратация на кожата с богата и немазна формула.
     
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Крем за ръце подхранва и облекчава загрубелите и сухи ръце с комплекс от бамбукова вода, извлечен от зехтин серамид, масло от бяла чия и масло от ший.

   1 бр. Artistry Skin Nutrition Мицеларна вода за разгримиране+ почистване (200 мл)
   1 бр. Artistry Skin Nutrition Нощна маска (80 мл)
   1 бр. g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Лосион за тяло (400 мл)
   1 бр. g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Крем за крака (100 ml)
   1 бр. g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Крем за ръце (75 мл)

   Защо ще Ви хареса

   Подкрепете нощната регенерация на кожата си с внимателно подбрана селекция от продукти за кожата на лицето и тялото Ви, като същевременно си позволите да се поглезите малко вечер.

   Стресът и напрежението на съвременния живот могат да имат неблагоприятни ефекти върху нашата кожа, причинявайки ѝ вял или уморен вид. Нощта е важно време за кожата и за начина, по който тя изглежда, тъй като кожата се регенерира 3 пъти по-бързо по време на сън в сравнение с когато сме будни.

   Комплект за разкрасяващ сън Artistry Ви помага да поддържате кожата на лицето и тялото си, докато спите спокойно, знаейки, че кожата Ви се радва на предимствата на естествени съставки и чисти формули, които са веган, дерматологично и алергично тествани и не съдържат нищо, което не бива да съдържат.

   Пълноценният сън е Вашият път към здравословната красота.

   Интересни факти


   Използваните в продуктите на Artistry g&h формули са разработени в съответствие с “чистата” философия на Artistry - стриктни указания, които гарантират, че продуктите са чисти, безопасни и ефективни. Това означава:

   • Регистрирано във Vegan Society
   • Без минерално масло, парабени, фталати
   • Без съставки от животински произход и без тестове върху животни.

   Ботанически съставкиВсеки продукт, включен в Artistry Комплект за разкрасяващ сън съдържа един или повече фитонутриенти, отгледани в нашите собствени ферми Nutrilite™ или сертифицирани с NutriCert™ партньорски ферми. Освен високо качество, това осигурява и ниво на проследимост “от семенцето до кожата” или “от семенцето до хранителната добавка”, на което можете да се доверите.

   Марки, на които можете да се доверите
   Комплектът за разкрасяващ сън комбинира най-доброто от обширните познания на марката Artistry в областта на науката за кожата с отглеждани по устойчив начин съставки от Nutrilite – марка номер 1 в света за витамини и хранителни добавки** – и благотворните и здравословни свойства на продуктите g&h.

   Създадени специално за Вас от нашата общност
   Комплектът за разкрасяващ сън Artistry бе съвместно създаден в сътрудничество с нашата общност от СБА, които разбират, представляват и съдействат активно при отговарянето на потребностите от грижи за кожата и красотата на жени от всички възрасти и с всякакъв тип кожа.

   **Източник: http://gdretail.net/amway-claims/

   Как се използват

   Продуктите в Artistry™ Комплект за разкрасяващ сън действат заедно като част от нощна програма за грижа за кожата. Можете спокойно да ги използвате с любимите си продукти на Artistry или g&h, като например продукти за почистване на грим, тоници, серуми и хидратанти.

   Моля, разгледайте всеки отделен продукт относно съответните указания за употреба.

   Съставки

   Ключовите съставки за Вашия разкрасяващ сън
   Всеки продукт в Artistry Комплект за разкрасяващ сън - грижа за кожата и останалите, съдържа един или повече фитонутриенти, отгледани в нашите собствени ферми Nutrilite или сертифицирани с NutriCert™ партньорски ферми.

   • Семена от бяла чия
    Липозома, която доставя благотворни за кожата вещества дълбоко под повърхността ѝ, като видимо подхранва и защитава здравословната красота на кожата. Бялата чия се отглежда в сертифицирана органична ферма на Nutrilite™ и ферма-партньор, за да предостави безпрецедентна проследимост “от семенцето до кожата”.
    Съдържа се в: Artistry Skin Nutrition™ Нощна маска и Artistry Skin Nutrition Мицеларна вода за разгримиране + почистване
     
   • Ферментирал екстракт от ЦИКА
    Този извлечен от цъфтящо растение фитонутриент успокоява и хидратира кожата. Във ферментиралата си форма той е седем пъти по-ефективен в хидратирането и два пъти по-ефективен в омекотяването (в сравнение с неферментиралата ЦИКА).
    Съдържа се в: Artistry Skin Nutrition Нощна маска
     
   • Ботанически комплекс
    Ботаническият комплекс от седем съставки на нощната маска (съдържаща розмарин, лайка, шлемник, японска фалопия, центела, сладък корен и чай) успокоява и енергизира кожата, подсилвайки нейната бариера на хидратация.
    Съдържа се в: Artistry Skin Nutrition Нощна маска
     
   • Цветето Тан Хуа,
    Известно още като Аквалуна, “Лунната красавица” или “Кралица на нощта”, осигурява хидратация, като действа на две нива: бариерата на кожата и епидермиса. То подобрява функцията на бариерата на хидратация на кожата и поддържа водния баланс - за по-хубава кожа с по-здрав вид.
    Съдържа се в: Artistry Skin Nutrition Нощна маска
     

   • Водата от бамбуков комплекс
    е вода на растителна основа от бамбук и растителен глицерин за по-добро хидратиране на кожата.
    Съдържа се в: g&h Nourish Лосион за тяло, g&h Nourish Крем за крака и g&h Nourish Крем за ръце
     
   • Извлеченият от зехтин серамид е специален вид мазнина, която поддържа бариерата на хидратация на кожата.
    Съдържа се в: g&h Nourish Лосион за тяло, g&h Nourish Крем за крака и g&h Nourish Крем за ръце

   Тези съставки действат като част от научно разработени формули, за да съчетаят най-доброто от науката и природата за Вашата кожа.

   За пълен списък на съставките на всеки отделен продукт, моля, вижте продуктовите страници:

   • Artistry Skin Nutrition Мицеларна вода за разгримиране + почистване
   • Artistry Skin Nutrition Нощна маска
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Лосион за тяло
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Крем за крака
   • g&h GOODNESS AND HEALTH Nourish Крем за ръце