Открийте предимствата на бизнеса с Amway

С помощта на Amway можете да създадете бизнес, който да съответства на Вашия начин на живот. Работете, когато искате, където искате и колкото искате – имате гъвкавостта да моделирате своя бизнес.
С помощта на Amway можете да създадете бизнес, който да съответства на Вашия начин на живот. Работете, когато искате, където искате и колкото искате – имате гъвкавостта да моделирате своя бизнес.

Бизнес възможността на Amway

Стартирането на бизнес с Amway е лесно

Бизнес концепцията на Amway е проста. Като независим собственик на бизнес ще се наслаждавате на висококачествените продукти на Amway в живота си, ще ги продавате на други хора и ще изграждате взаимоотношения с хората, за да им помогнете да започнат собствен бизнес. 

Има три начина да печелите пари и награди:

Марж на дребно

За всяка покупка, която направи клиент, регистриран при вас, ще получите марж на дребно. Чрез насочване на клиентите можете да получите Отстъпка за препоръки.

Стимули

Колкото по-добър е вашият бизнес, толкова повече възнаграждения получавате. Предлагаме стимули за ключови постижения, като например извънреден растеж или за помагане на другите да успеят. Наградите варират от ексклузивни бизнес пътувания по целия свят до еднократни възнаграждения в брой.

Бонуси

Печелете точки за представяне от продадените от вас продукти и с нарастването на вашия бизнес – печелете точки от продуктите, продавани от собствениците на бизнес, които спонсорирате.


Опитана и проверена възможност

Присъединяването към една от водещите компании за директни продажби има много предимства

Започването на собствен бизнес може да бъде обезсърчително. Много нови начинания изискват значителни инвестиции на пари и време. Не и с Amway. Тук се присъединявате към три милиона други хора, които използват възможност за бизнес успех с ниска инвестиция и нисък риск. Нашите цифри говорят за себе си. Само през 2016 г. сме отчели 8.8 милиарда щ.д. в глобални продажби. От 1959 г. Amway е изплатил над 53 млрд. щ.д. във възнаграждения и стимули на собствениците на бизнес по целия свят.

На всеки собственик на бизнес Amway се предлагат едни и същи предимства:

Нисък риск

Когато стартирате собствен бизнес с Amway, просто заплащате първоначална ниска такса за регистрация. Ако решите в рамките на първите 90 дни, че не искате да продължите, ще Ви възстановим регистрационната такса и ще Ви върнем парите. 


Ниски разходи

Не е нужно да правите голяма инвестиция, за да започнете своя бизнес. Като нов собственик на бизнес, ще се възползвате от купони с отстъпка. Вие контролирате поръчките на продукти, така че сами решавате кога и какво количество да купите.

Ексклузивни премиум продукти

Amway предлага над 450 изключителни продукта в четири ключови области, които хората използват ежедневно – дом, лична грижа, красота и хранене. Нашият бизнес се основава на качеството на нашите продукти, затова сериозно инвестираме в научноизследователска и развойна дейност. През последните четири години инвестирахме общо над 315 милиона евро в нови производствени и изследователски съоръжения. Ние заставаме зад нашите продукти с гаранция за удовлетвореност*.
 
*Натиснете тук, за да проверите условията на гаранцията

Отворена възможност за всеки

Независимо от Вашия професионален опит, житейски опит или образование, със страст и упорита работа, Вие също можете да управлявате Ваш собствен успешен Amway бизнес. 

Изграждаме успеха стъпка по стъпка

Като Собственик на бизнес Amway, Вие никога не сте сами. Подкрепяме ви на всяка крачка по пътя, осигурявайки нивото на ръководство, което е точно за Вас. 

Това започва с личният ви ментор и спонсор: човекът, който ви е запознал с Amway. Те могат да ви дадат съвети, за да помогнат на бизнеса ви да расте. 

Вие също ще станете част от нашата опитна професионална мрежа. С над три милиона собственици на бизнес в целия свят, нашата мрежа предлага широка експертиза и подкрепа. 

Обучение

Академия Amway предлага онлайн материали за обучение и курсове. Пълното обучение може да стане от комфорта на собствения Ви дом или можете да го направите от мобилното си устройство навън. Можете също така да участвате в планирано онлайн обучение с треньор на живо.

Маркетинг

Ще имате достъп до разнообразни маркетинг материали, които ще Ви помогнат да популяризирате продуктите на Amway на своите клиенти. Материалите включват продуктови каталози, презентации, видеа, приложения и дигитални инструменти.

Контролирайте своя бизнес

Ние сме разработили набор от инструменти и приложения, които да Ви помогнат да управлявате бизнеса си.

С нашия онлайн бизнес център управлението на бизнеса Ви е лесно - просто влезте, за да проследявате и контролирате поръчките и продажбите си. Можете дори да изчислите доходите си и прогнозния доход. Ако сте в движение, нашето мобилно бизнес приложение Ви дава гъвкавостта да работите и управлявате бизнеса си отвсякъде.

Бъдете част от една от водещите компании за директни продажби в света.

Попълнете нашия онлайн регистрационен формуляр и започнете своето пътуване, за да си станете сам шеф.

Научете повече

Ние сме тук, за да отговорим на всички въпроси, които можете да имате относно стартирането на собствен бизнес с Amway.