Създадена за безопасност

Най-лесният и най-бързият начин за подписване на документи онлайн.

Най-лесният и най-бързият начин за подписване на документи онлайн.

Какво представлява е-Подпис?

Електронен подпис или “е-Подпис” може да замени вашия ръкописен подпис. Предимствата за бизнеса са по-бързи транзакции, по-нисък риск, по-добър контрол и видимост. Най-важното предимство на е-Подписа е неговата леснота и удобство за законно одобрение на дигитални документи.

Законно и сигурно ли е това?

Почти всяка развита държава по света признава е-подписа в рамките на своето законодателство. Услугите на Adobe eSignature следват най-актуалните политики за онлайн сигурност на всяка стъпка, което включва код на приложението, мрежи и физически съоръжения. Вижте Adobe - Закони и разпоредби за електронния подпис за България.

Защо трябва да използвам е-подпис?

Причините са много, но най-забележителните са:

Бързо и рентабилно

Законно и сигурно

Екологично

Как работи?

СТЪПКА 1

Натиснете бутона "Регистрирайте се"

Отворете документа и започнете процеса на подписване с едно кликване.

СТЪПКА 2

Прочетете документа

Прочетете формуляра, след това кликнете на бутона "кликнете тук за подпис".

СТЪПКА 3

Подпишете и сте готови!

Бъдете спокойни - Вашият е-подпис е 100% сигурен и законен.

ЧЗВ

Как става подписването на документ?

E-подписът прави процеса лесен като Ви ръководи и Ви показва какво да правите на всяка стъпка. След като прегледате документа, кликнете върху полето за подпис и просто напишете името си. Следвайте указанията за попълване на задължителните полета. Когато сте готови да преминете към следващата част, просто кликнете върху бутона "Следващ раздел" в долния ляв ъгъл. След като завършите, можете да изпратите документа. Полезен съвет: Винаги четете инструкциите в горната и долната част на екрана!

Може ли някой да промени документа след като го подпиша?

Всеки документ с е-подпис е напълно сигурен и защитен от промени. За да се предотвратят евентуални съмнения по отношение на сигурността, копие от подписания документ ще Ви бъде изпратен по е-мейл, веднага след като го подпишете.

Моят истински подпис изглежда съвсем различно. Как може да е валиден?

Напълно нормално е, че Вашият е-подпис изглежда различно от ръкописния, тъй като е въведен в цифрова среда. Макар и да не съвпада с Вашия саморъчен подпис, той е законен и валиден.

Но никой друг ли не може да подпише моя документ?

Вие получавате линк към документа по е-мейл, така че е достатъчно да сте единствения човек с достъп до Вашия е-мейл акаунт. Няма за какво да се притеснявате!