Създадена за безопасност

Най-лесният, най-бързият начин за подписване на документи онлайн.

Осъществено от Adobe

Какво представлява е-подписа?

Електронният подпис или "е-подписът", може да замени Вашия саморъчен подпис. Предимствата за бизнеса са: по-бързи транзакции, по-малък риск, по-добър контрол и видимост. Най-важната полза на E-подписа е, че прави лесно и удобно законното подписване на цифровите документи.

Законен и безопасен ли е?

Почти всички развити държави признават електронния подпис в рамките на закона. Услугите на Adobe eSignature следват повечето онлайн политики за сигурност на всяка стъпка, която включва кода на приложението, мрежите и физическите съоръжения. Обърнете внимание на Глобален Правен Наръчник Adobe eSignature.

Защо да използвам е-подпис?

Причините са много, но най-забележителните са:

Как работи?

 

СТЪПКА 1

Кликнете върху бутона "Подпиши сега"

Отворете документа и започнете процеса на подписване с едно кликване.

СТЪПКА 2

Прочетете документа

Прочетете формуляра, след това кликнете върху бутона "Кликнете тук за подпис".

СТЪПКА 3

Подпишете и готово!

Бъдете спокойни - Вашият е-подпис е 100% сигурен и законен.

Подпиши формуляра

 Свалете, разпечатайте, подпишете и след това изпратете на Amway на посочения във формуляра адрес.

Често Задавани Въпроси

  • E-подписът прави процеса лесен като Ви ръководи и Ви казва какво да правите при всяка стъпка. След като прегледате документа, кликнете върху полето за подпис и просто напишете името си. Следвайте указанията за попълване на задължителните полета. Когато сте готови да преминете към следващата част, просто кликнете върху бутона "Следващ раздел" в долния ляв ъгъл. След като завършите, можете да изпратите документа. Полезен съвет: Винаги четете инструкциите в горната и долната част на екрана!

  • Всеки документ с е-подпис е напълно сигурен и защитен от промени. За да се предотвратят евентуални съмнения по отношение на сигурността, копие от подписания документ ще Ви бъде изпратен по е-мейл, веднага след като го подпишете.

  • Напълно нормално е, че Вашият е-подпис изглежда различно от ръкописния, тъй като е въведен в цифрова среда. Макар и да не съвпада с Вашия саморъчен подпис, той е законен и валиден.

  • Вие получавате линк към документа по е-мейл, така че е достатъчно да сте единствения човек с достъп до Вашия е-мейл акаунт. Няма за какво да се притеснявате!