ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ

ПРОЦЕДУРА ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Тази процедура се прилага само когато СБА или Клиенти купуват продукти директно от Amway. Клиенти, които са купили продуктите от техния СБА, трябва да се свържат с този СБА за процеса на връщане. Всички продукти закупени от Amway могат да бъдат върнати на база гаранцията за удовлетвореност в рамките на 90 дни от датата на закупуване, без затова да се изискват допълнителни мотиви.

За да завършите заявката си за връщане, трябва да сте влезли в акаунта си и да отидете в „Моите поръчки“, да изберете поръчката и да стартирате процеса на връщане, като натиснете бутона „Връщане“. Следвайте менюто, за да затворите успешно заявката си. Ще получите съобщение за потвърждение на връщането с инструкции как да изпратите пакета до Amway.

Винаги изпращайте пратките заедно с референтния номер за връщане. Пакета може да бъде занесен или изпратен до:

СПИДИ АД

гр. София 1138, ул. Абагар № 22, София Сити Лоджистик Парк, Административна сграда, ет. 5

"За Аmway"

Запазете номера за проследяване във вашите записки. След пристигане в Amway стоките и документите се проверяват за пълнота и фактическа коректност в съответствие с правилата за връщане на стоки (вижте по-долу). Когато е приложимо, ще бъде извършено възстановяване или замяна.
Нерегистрираните клиенти ще получат формуляр за връщане в имейла за потвърждение на поръчката. Те могат да изпратят пакета по същия начин, но без да добавят референтен номер за връщане.

Общи правила за връщане на стоки

1. Състояние на продукта: Кредитирани ще бъдат само продукти, които

 –имат продуктов дефект,

 – са доставени в повредено състояние, като установяването на този факт не е било възможно непосредствено във времето на доставка,

 – са върнати от СБА или клиенти въз основа на гаранцията за удовлетвореност, която се прилага при конкретни случаи.

Повредени продукти или продукти, които са негодни за препродажба поради неправилно съхранение и/или използване няма да бъдат кредитирани и средствата за тях няма да бъдат възстановявани.

2. Куриерски разходи: Трябва да платите стандартните куриерски разходи. Amway възстановява куриерските разходи за връщане чрез „право на оттегляне“ и „законоустановена гаранция“.

3. Уреждане на сметки: Сумата за възстановяване на средства ще бъде кредитирана директно в съответствие с избрания метод на възстановяване на средства.

4. Исканията за връщане ще бъдат автоматично изтрити, ако продуктите не бъдат изпратени обратно до Amway в рамките на 3 месеца.

5. Връщания по промоции / специални пакети: Специални пакети и промоции могат да бъдат връщани само когато са завършени.