Регистрирайте се сега, за да получите 12% отстъпка за всички продукти и спестете 12 лв. с първата си поръчка*!
*Промоцията от 12 лв. важи за нови Регистрирани клиенти при тяхната първа поръчка от 99 лв. с вкл. ДДС до 5 дни след регистрация. Валидна от 1-ви декември 2021 г. до 31-ви януари 2022 г.

Възможност за бизнес

Открийте предимствата на Amway бизнеса

450+
ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ
на разположение в портфолиото на AMWAY
16,000+
СЛУЖИТЕЛИ НА AMWAY
по света
1
OT НАЙ-ГОЛEМИТE
компании за директни продажби в света

Истински хора, намиращи истински успех

Отговори на Вашите въпроси

Какъв вид бизнес е Amway?
Amway предлага изключителна гама от продукти за дома, личната грижа, красотата и храненето, които се грижат за благосъстоянието на нашите клиенти. Но вместо да продаваме продуктите си само в магазините, ние поддържаме мрежа от собственици на бизнес от цял свят, които продават продуктите си директно на клиентите.
Защо да избера Amway?

Amway е глобална, семейна, финансово стабилна компания, която разчита на бизнес модел, доказан повече от половин век. Днес ние сме една от водещите компании за директни продажби в света.
Като един от нашите собственици на бизнес, ще се радвате на безплатно бизнес обучение и менторство. С нашата подкрепа и Вашата упорита работа можете да моделирате своя собствен бизнес.

Какво точно прави един собственик на бизнес Amway?

Всеки бизнес Amway обхваща три области:
1) Споделяне и продаване на продукти на нови клиенти;
2) Обслужване на Вашите съществуващи клиенти;
3) Ако решите – помагане на другите да започнат и да изградят собствен бизнес Amway.
Когато става въпрос за организиране на Вашия ден, имате гъвкавостта да направите свой собствен график, така че да се впише в живота Ви!

Колко време отнема?

Зависи от Вас. Вие решавате колко време да влагате в бизнеса си. Разбира се, колкото повече време вложите, толкова повече можете да получите. Но това е Вашият бизнес, така че можете да бъдете гъвкави и да работите тогава, когато Ви е удобно. Много хора започват работа на непълно работно време и по-късно преминават на пълно работно време, когато бизнесът им започне да расте.

Колко струва да стартираш бизнеса? Мога ли да променя решението си?
Стартирането на собствен бизнес с Amway е с нисък риск и с нисък стартов капитал. Таксата за регистрация на бизнеса е единствената необходима инвестиция за създаване на Amway бизнес и дори за нея Ви предлагаме 100% гаранция за връщане на парите в първите 90 дни.
Няма скрити такси или необходима инвестиция за продукти. След като се регистрирате, вие решавате колко пари (ако инвестирате такива) да отделите за бизнеса си в бъдеще.
Каква подкрепа съществува, която да ни помогне да научим за бизнеса?
Amway награждава собствениците на бизнес за продажбата на продукти и за помагането на други да правят същото. Няма месечни цели, които трябва да достигнете, само тези, които решавате сами. Но колкото повече продавате, толкова повече печелите.
Amway предоставя менторство, инструменти и поддръжка, за да ви помогне да постигнете личните си цели. Ние осигуряваме нивото на подкрепа, което е точно за Вас, независимо от нивото на Вашия опит. От персонален ментор и набор от онлайн обучителни курсове, до контактен център и информация за продуктите – ние сме с Вас на всяка крачка от пътя.