Когато мислите за Лос Анджелис, си представяте активен начин на живот, слънце и освежаващия прилив на океанските вълни. Звучи удивително, нали? Сега си представете, че можете да се наслаждавате на духа на Лос Анджелис навсякъде и по всяко време.

Напитката XSTM Power Drink с вкус Cool Mojito е налична отново в резултат на популярно търсене само за ограничено време. 

С люлеещи се палмови дървета и очертанията на тихоокеанските хълмове, новият привличащ вниманието дизайн на кенчето L.A. Edition е идеален начин да стартирате разговори и да поканите клиентите си да Изживеят повече с XS.

 

Насладете се на освежаващия ментов вкус в нашата формула без захар. Поглезете сетивата си с охлаждащото усещане на мента и нашата комбинация от витамини B, която помага за подкрепа на умствената гъвкавост и справяне с умората.

Издигнете деня си на ново ниво в стила на Лос Анджелис с напитката XSTM Power Drink Cool Mojito L.A. Edition, налична като вкус за лимитирано време и лансиране на 6-ти април 2021 г.

 

 

 

 

 

Открийте повече начини да се насладите на духа на Лос Анджелис с ARTISTRY STUDIO Los Angeles Edition! Създайте вашата собствена визия в стил Лос Анджелис с продукти, които подхранват кожата ви с натурални съставки, освежават като тихоокеанска вълна и ви подготвят да заблестите като холивудска звезда.

 

 

 

Цени и информация за поръчки: