ОБИЧАЙТЕ ТЯЛОТО СИ.
ЧЕСТВАЙТЕ РАЗЛИЧИЯТА.

Развълнувани сме да представим ново персонализирано решение за грижа за кожата за вашето тяло - Artistry Signature Select™ Body.

Всяко тяло е уникално, както и всяка част на тялото, и в това е тяхната красота! Персонализираното изживяване на Artistry Signature Select Body ви позволява да обичате тези различия и да празнувате своята уникалност. 

Заобиколете се с вкусни аромати и луксозни текстури с пет докосващи сетивата и ефективни продукта на Artistry Signature Select Body: Прочистващ гел за тяло, Хидратиращ душ гел, Полиращ скраб за тяло, Просветляващ крем за тяло и Стягащ лосион за тяло.

Използвайте отделно, за да се фокусирате върху конкретни предизвикателства или в комбинация, за да адресирате множество предизвикателства едновременно!

 

Наука и природа в перфектна хармония

Произведени от устойчиви съставки с източник от Nutrilite™, петте продукта Artistry Signature Select Body са тествани за своята ефикасност да подкрепят целите за грижа за тялото.

 

Дати на лансиране: 9ти ноември 2020 г. на всички европейски пазари

Предпродажбена дата:  2ри ноември 2020 г.

  • Всеки каталожен номер е наличен отделно
  • На разположение за Сребра и по-високи нива & Посланици, 1 поръчка/каталожен номер на СБА

 

Презентация на Artistry Signature Select Body (PPT):
Раздел Библиотека на Amway Онлайн

 

Открийте обученията в Академия Amway,
които са най-подходящи за вас: https://www.amway.bg/AmwayAcademyRedirect
сайт на Академията

 

Разгледайте, насладете се и споделете! Публикувайте вашите изживявания в социалните медии и отбележете @ArtistryEurope, разкажете на вашите групи и стартирайте разговора!

#Artistry #MySignatureBody #SignatureSelect #CelebrateMyDifference

 

 

 

АБСОЛЮТНОТО ПЕРСОНАЛИЗИРАНО ИЗЖИВЯВАНЕ ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА
Поглезете се с изцяло персонализирано изживяване за грижа за кожата с Artistry Signature Select™ Персонализиран серум и Artistry Signature Select Маски за удивителна кожа навсякъде.

 

Моля, вижте цените по-долу.