Виртуално изложение Amway - Програма за нови клиенти и нови потенциални партньори​                                  

 

Amway винаги е предоставяла на своите лидери най-модерните начини да представят предлаганите от тях продукти и Amway бизнеса. Сега, когато онлайн платформите се налагат в „новото нормално“, а ускорената дигитализация изглежда е дългосрочна тенденция, ние сме развълнувани да ви предложим най-модерното изживяване: възможността да участвате и да поканите клиентите си на свръхмодерно виртуално събитие, на сложна дигитална платформа, която предлага различни възможности за практически преживяване в цялата вселена на Amway!

Подготвяме за началото на април 2021 г. впечатляваща виртуална изложба с презентации и интерактивни програми, видеоклипове на живо и записи, информация за новосъздадени продукти, чат на живо с треньори и мениджъри на акаунти на Amway, състезания и много изненади!

Как можете да участвате?

Amway ще изпраща покани и данни за достъп за тази платформа до лидери, които отговарят на критериите за квалификация по-долу между декември 2020 г. и февруари 2021 г. Освен това всеки квалифициран ще получи 3 допълнителни покани за потенциални нови клиенти!

Лични ТС:

  • минимум 100 ЛТС месечно (за нива< 21%)
     минимум 200 ЛТС месечно  (Сребра и по-високи нива)
  • Минимум 50% от месечния ЛТС трябва да бъде от NUTRILITE

Ниво: 

  • Поддържане на максималното ниво, достигнато между март и август 2020 г. за поне 2 месеца по време на квалификационния период.
  • Минимално ниво 6% (новите участници и тези с база под 6% трябва да постигнат 2 месеца от 6%)

Структура:

  • 6% - без изискване за структура
  • 9% и нагоре - 2 месеца от 3%-3%-3%
  • 21% (Сребра и по-високи) - 3 месеца от 9%-9%-9%

 

Подгответе екипа си за успех, мотивирайте го да влезе в първия месец от квалификацията, а ние ще ви държим постоянно в течение с развитието на подготовката, за да ви гарантираме незабравимо преживяване!