XS може да ви помогне да привлечете нови клиенти, тъй като той е задължителна компания при всяко приключение. Той въплъщава емоциите... удовлетворението…и славата на нашите приключения.

За началото на лятото ние представяме 2 нови лимитирани продукта XS: XS ™ Power Drink – Cool Mojito & XS™ Amino Advantage.
И двата продукта предлагат вкусово изживяване, което уверено можете да споделите с вашите клиенти. Те са без захар, с малко калории и
натурално ароматизирани. 

Те също работят като перфектни партньори, XS Amino Advantage помага на клиентите ви да изживеят повече по време на тренировки и спортни приключения. Той е зареден с всички 9 есенциални аминокиселини, които са необходими за гладката мускулна маса в тялото ни.  XS Power Drink в същото време е перфектен за развлекателните дейности или по времето, когато работните проекти започнат да се приемат като скоростно приключение. Открийте удивителното охлаждащо усещане и вкус на мохито; с богат на витамини В комплекс, който помага за справяне с умората и изтощението.

Активи
За да ви помогнем да обясните ключовите характеристики и предимства от новите продукти на вашите клиенти, отидете на https://www.amway.bg/business-info/library за нашите обновени презентации на бранда.

Помогнете ни да създадем популярност и споделим славата на вашите XS приключения! Следвайте ни чрез @XSEurope на Instagram & XS Europe на Facebook и ни отбележете с хаштаговете:  #xsamino  #xsaminoadvantage #xsmojito # xscoolmojito,  #maXSmizeAdventure, #xsperiencemore.  

 

 

 

 

 

 

НОВО! 
Онлайн тренировки на живо с Алекс Пастор,cu Alex Pastor, 
XS Brand Ambassador

8-ми юни от 19:00 часа (българско време) на Facebook страницата на XS Europe!

 

4-ти юни 2020г. - лансиране на индивидуалните продукти Truvivity OxiBeauty.

OxiBeauty Beauty Supplement (каталожен номер: 120850) – Вземете един блистер сутрин, за да създадете предпазен буфер срещу свободните радикали. Съдържа мед и Комплекс PhytoVibrantTM от арония и градински чай.

OxiBeauty Beauty Drink (каталожен номер: 120854) – Подгответе вкусна напитка с аромат на арония заедно с вашето най-голямо хранене за деня, за да подкрепите защитата от оксидативен стрес. Съдържа витамин E и Комплекс PhytoBeautyTM от лайка и касис.

За повече информация за продуктите, моля натиснете тук.