image/png;;;foto4.png

Добре дошли в Amway!

Нашата световна щаб квартира, която се намира в Ейда, щата Мичиган, САЩ, се простира километър и половина от изток на запад и се състои от 80 сгради и над 32 хектара офиси и производствени халета. Над 4 000 членове на нашето глобално семейство от 14 000 служители работят в Ейда, същият малък град, от който Amway започна пътя си преди повече от 50 години.

image/png;;;amway1.png

Рич ДеВос

През 1959 г. Рич ДеВос основава корпорация Amway заедно с дългогодишния си приятел и съдружник, Джей Ван Андел. Компанията за директни продажби днес развива дейност в повече от 100 страни и територии по света и позволява на над 3 милиона души да притежават свой независим бизнес. ДеВос също така беше собственик на редица професионални спортни франчайзи, включително отбора от NBA Орландо Меджик. Известен оратор, той е говорил пред стотици хора по цял свят. След като му е присадено сърце през 1997 г., той става председател на бюрото на говорителите на Обединената Мрежа за Трансплантация на Органи (UNOS).

image/png;;;Jay Van Andel.png

Джей Ван Андел

През 1959 г., Джей Ван Андел основава корпорация Amway заедно с дългогодишния си приятел и съдружник, Рич ДеВос. Компанията за директни продажби днес развива дейност в повече от 100 страни и територии по света и позволява на над 3 милиона души да притежават свой независим бизнес.
Ван Андел през целия си живот е поддръжник на свободното предприемачество. Той е бивш председател на Търговската Камара на САЩ, Директор на фондацията Джеймстаун, Посланик на САЩ и генерален комисар на Експо’92 в Генуа и попечител на фондация Херитидж. Чрез фондацията Джей и Бети Ван Андел, той е подпомагал значими обществени проекти като икономическо развитие, здравеопазване, образование и изкуство.
Децата на г-н Ван Андел са членове на борда на компанията.Стив Ван Андъл беше президент на Amway.