Количество:

  Количество:

   Стъклената кана се монтира лесно в основата на блендера и не изисква усукване или завъртане – ергономичният ѝ дизайн е лесен за използване от хора, работещи както с лявата, така и с дясната ръка.

   Ако имате нужда от нова стъклена кана, просто я заменете с тази оригинална резервна стъклена кана.

   Освен това, ако приготвяте различни храни едновременно, ви спестява време да разполагате с втора стъклена кана и втора основа за ножове, за да спестите време за почистване.

    

   Какво прави

   • Голям капацитет от 1,8л/1.8л
   • Гравирана скала за измерване директно в стъклената кана (милилитри, течни унции, пинти, чаши)
   • Стъклената кана е направена от 3 естествени съставки: силициев пясък, калцинирана сода и калциев карбонат. Стъклото е от 100% рециклируем материал и може да бъде рециклирано без загуба на качество. https://www.gpi.org/glass-recycling-facts
   • Подходяща за смесване на топли съставки до 40 градуса по Целзий.

   Защо бихте го харесали

   Може да намерите този продукт полезен за подмяна на счупени или повредени стъклени кани, като бива изпратен до вас за ваше удобство. Като алтернатива може да искате допълнителна кана, когато другата се мие или съхне на мивката!

   Основни акценти

   Стъклената кана има следните характеристики: Голям капацитет от 1,8 л/1.8 л, гравирана скала за измерване директно в стъклената кана (милилитри, течни унции, пинти, чаши) и може да смесва топли съставки до 40 градуса по Целзий

   Как се използва

   • Прочетете внимателно ръководството за Nutrilite Електрически високоскоростен блендер и следвайте инструкциите.

   Съставки

   Няма