Q&A for NUTRILITE Power of 5 online donations

Бих искал да направя дарение за NUTRILITE Little Bits. На кого дарявам средствата?

Вашето дарение ще отиде към организацията CARE чрез ammado, доставчик на услуги за събиране на дарения, разположена в град Цуг, Швейцария. CARE ще използва дарението, за да осигури NUTRILITE Little Bits на недохранени деца, чрез програми които се определят и поддържат от Amway в 15 държави до 2016 год.

Защо е включена трета страна доставчик в процеса на даряване? Каква е тяхната роля?

ammado помага на CARE да събира средства за NUTRILITE Little Bits във всички пазари по целия свят, дори там където CARE няма офис.

Към кой офис на CARE дарявам чрез ammado?

Ако CARE има присъствие във вашата страна, вашето дарение ще бъде трансферирано към местния офис на CARE и след това към CARE US. Във всички останали случаи то ще бъде директно трансферирано към глобалния партньор на Amway - CARE US

Може ли всеки да направи дарение чрез този линк, или само служители на Amway и САБ?

Този линк не е ограничен до определени групи, всеки може да дари, за да помогне на недохранени деца чрез NUTRILITE Little Bits.

Ще получи ли CARE цялото ми дарение?

ammado удържа 5% такса от всички дарения. Отделно, може да бъде приложена такса от банката, от която е изадена картата, с която плащате.

Може ли дарението да ми послужи за данъчни цели?

Вашето дарение към CARE меже да послужи за данъчни цели в зависимост от законодателството на вашата държава. Моля, проверете местните закони или се консултирайте с местен данъчен експерт, за да определите дали вашето дарение може да послужи за данъчни цели.

 

Ограничение на отговорността

Имайте предвид, че ще бъдете пренасочени чрез линк към страницата на ammado. Сайтът на Аmmado не се контролира от нас. Ние не сме отговорни за информацията или материалите, които са публикувани на сайтовете на трети страни. Препоръчваме ви да прочетете условията за ползване и политиките за поверителност на всички сайтове на трети страни преди да ги използвате, да подавате някаква лична или друга информация на подобни уебсайтове. Amway не участва в процеса по съббиране не дарения от ammado и тяхното трансфериране към CARE. Amway и филиалите му не могат да бъдат подведени под отговорност за каквито и да било действия или бездействия от страна на ammado или CARE. Дали което и дае направено дарение може да бъде използвано за данъчни цели, зависи от законите на вашата държава. Моля, свържете се с вашия данъчен съветник за изясняване на детайлите.