Регистрирайте се сега, за да получите 12% отстъпка за всички продукти и спестете 12 лв. с първата си поръчка*!
*Промоцията от 12 лв. важи за нови Регистрирани клиенти при тяхната първа поръчка от 99 лв. с вкл. ДДС до 5 дни след регистрация. Валидна от 1-ви декември 2021 г. до 31-ви януари 2022 г.

Количество:

  XS™ Power Drink Tropical е вкусна и свежа напитка, заредена с комбинация от B-витамини, които се борят с умората. *   Защо ще ви хареса?

  Защо ще ви хареса?

  XS™ Power Drink Tropical подкрепя вашия натоварен и активен начин на живот със своята комбинация от четири B-витамина, които помагат за справяне с умората и изтощението, докато подкрепят менталната издръжливост и бдителност.* Носете едно кенче със себе си и се насладете, когато работите дълги часове или се чувствате уморени. Само 5 калории и с нула захар, това е енергийният тласък, от който имате нужда за вашия ден.


  Какво трябва да знаете?

  • XS Power Drink Tropical е натурално свеж и овкусен с коктейл от зрели и сочни плодове; на тази вкусна напитка можете да се насладите по всяко време и навсякъде.
  • B витамини, включително B3 (ниацин), B5 (пантотенова киселина), B6 (пиридоксин) и B12 (кобаламин), помагат за намаляване на умората и изтощението и поддържат нивата на енергия.
  • Заредена с комбинация от витамини В, таурин и кофеин.


  * Съдържа витамини B (B3, B5, B6, B12), които допринасят за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

  Хранителна стойност на 100 мл
  Енергийна стойност 7 kJ / 2 kcal
  Мазнини 0 г
  - от които наситени мастни киселини 0 г
  Въглехидрати 0 г
  - от които захари 0 г
  Белтъци 0 г
  Сол 0.03 г
  Ниацин (витамин B3) 19.2 мг (120 %*)
  Пантотенова киселина (витамин B5)   6 мг (100 %*)
  Витамин B6 1.7 мг (120 %*)
  Витамин B12 3 μg (120 %*)

  *=% Хранителна Референтна Стойност

   

  Подходяща и за мъже и за жени, които:  

  • водят активен начин на живот както през деня, така и през нощта  
  • водят натоварен начин на живот  
  • спортуват  
  • работят много
  • шофират на дълги разстояния  
  • посещават лекции и обучения  
  XS™ Power Drink съдържа мощни нива на B-витамини, които допринасят за нормалния енергиен метаболизъм и помагат за намаляването на умората и изтощението. Пантотеновата киселина допълнително поддържа нормалната умствената дейност. Също толкова важно е да приемате разнообразна и балансирана храна, както и да водите здравословен начин на живот. Високо съдържание на кофеин (32 мг/100 мл). Не се препоръчва за деца, бременни или кърмещи жени или хора, чувствителни към кофеин. Не надвишавайте дневната препоръчителна доза.

  КЕНЧЕТА НЕ СА ЕТИКЕТИРАНИ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРОДАЖБА, ПЪЛНИЯТ ЕТИКЕТ Е НА ЦЯЛОСТНАТА ОПАКОВКА.