Количество:

  Количество:

   Nutrilite™ Омега-3 Комплекс е хранителна добавка, съдържаща висококачествени омега-3 мастни киселини, които подкрепят нормалната функция на сърцето*.   Защо ще ви хареса?

   Защо ще ви хареса?

   Омега-3 мастните киселини работят като смазана верига на велосипед, като поддържат нормалната функция на сърцето. Те са също известни като “есенциални”, защото тялото ни не може да ги произвежда по естествен път, и затова трябва да си ги набавяме чрез храненето. Балансирана диета, включваща една до две порции риба на седмица е идеална, но ние разбираме, че това не винаги е възможно.

   Въпреки че не можем да ги синтезираме по естествен път, омега-3 мастните киселини са изключително важни за нормалното функциониране на сърцето, както и за поддържане на общо добро здраве от главата до петите. Nutrilite™ Омега-3 Комплекс е хранителна добавка, съдържаща омега-3 мастните киселини EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина). Заедно, те осигуряват мастни киселини, които могат да липсват във всекидневната диета.

    

   Какво трябва да знаете?

   • Nutrilite™ Омега-3 Комплекс съдържа висококачествена комбинация от омега-3 масла от нашия доверен доставчик, сертифициран от Nutricert™. Включва сьомга от чистите води на Норвегия и аншоа, скумрия и сардини от Атлантическия и Тихия океан.
   • Аншоата, скумрията и сардините са в началната част от хранителната верига и затова имат по-висока концентрация на омега-3 мастни киселини.
   • Една капсула съдържа приблизително същото количество омега-3 мастни киселини като 28 г сьомга, риба тон или сардини.
   • Помага за поддържането на функцията на сърцето с омега-3 комплекс, съставен от EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина).
   • Омега киселините са комбинирани с витамин Е и капсулирани в рамките на 72 часа от улова, за да се осигури тяхното качество.
   • Всяка партида от рибено масло е тествана за гарантиране на нейното съответствие за качество и чистота.
   • Не съдържа изкуствени оцветители, ароматизанти или добавени консерванти.
   • Благоприятният ефект се получава при дневния прием на 250 мг EPA и DHA.
   • Продуктът не е подходящ за вегани/вегетарианци.

   Как да използвате?

   Вземайте една капсула на ден с храна.

    
   Средно съдържание  в 1 капсула   % NRV* 
   Омега-3 мастни киселини 380 mg  
   EPA (ейкозапентаенова киселина) 180 mg  
   DHA (докозахексаенова киселина) 120 mg  
   Витамин E 5 mg α-TE 42

   * хранителна референтна стойност

   • Хора, които не консумират богата на Омега-3 мастни киселини храна, като например риба, морски дарове, листни зеленчуци, рапично масло, соево масло и орехи  
   • Хора, заинтересовани от полезния ефект на Омега-3 мастните киселини, подкрепящи нормалното функциониране на сърцето

   Препоръчителна доза

   1 капсула дневно по време на хранене. 


   Внимание

   Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Този продукт не е заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте опаковката плътно затворена. Съхранявайте на хладно и сухо място.