Количество:

  Количество:

   Основен компонент от Nutrilite Body Cleansing Program1, този комплект от предварително опаковани продукти съдържа специално подбрани продукти1 от Nutrilite, марка №1 в света при продажбите на витамини и хранителни добавки2, и се предлага с 10% отстъпка.

   1 С добавка Nutrilite "Бял трън", тъй като белият трън помага на тялото да се пречиства. Nutrilite Body Cleansing Program е 21-дневна холистична програма за здравословен начин на живот, която предоставя насоки за хранене, препоръки за физическа активност, съвети за хидратация, инструменти за положителна мисловна нагласа.
   2 Източник: Euromonitor International Limited; Витамини и хранителни добавки, в световен мащаб, GBN, цени на дребно, % разбивка, данни за 2022 г. въз основа на анкетиране на клиенти, в периода април – август 2022 г.

    

   Как действа

   Комплектът Nutrilite Body Cleansing Program включва:

   • Nutrilite™ "Бял трън"1,
   • Nutrilite Balance Within
   • Nutrilite "Фибри на прах"
   • Nutrilite "Изцяло растителен протеин"
   • Флаер за добре дошли с детайли на програмата.

   Този комплект е съществена част от Nutrilite Body Cleansing Program2, която се основава на ключови стълбове на благосъстоянието – хранене, хидратация, физическа активност, положителна мисловна нагласа и участие в общността и предоставя подробни насоки, както и инструменти и съдържание, които да ви подкрепят.

   Целта на 21-дневната програма е да ви помогне да:

   • Подсилите естествената пречистваща функция на тялото си1
   • Подкрепите здравето на вашата храносмилателна система 3 и доброто настроение4
   • Усъвършенствате вашия външен вид 5
   • Подкрепите имунната си система6
   • Да ви помогне да останете във форма и активни

   Също така трябва да ви помогне да:

   • Преодолеете предизвикателствата и стреса
   • Подобрите качеството на съня си
   • Изградите положителни навици за здравословен начин на живот

   1 Белият трън помага на организма да се пречиства.
   2 С добавка Nutrilite "Бял трън", тъй като белият трън помага на организма да се пречиства.
   3 Белият трън стимулира храносмилането.
   4 Витамин B6 и фолиева киселина (витамин B9) допринасят за нормалната психична функция.
   5 В резултат на физически упражнения и упражнения за ума.
   6 Витамин B6 и фолиевата киселина (витамин B9) допринасят за нормалното функциониране на имунната система.

   Защо ще ви хареса

   Всички искаме да живеем по-здравословен и по-щастлив живот. Понякога това може да бъде предизвикателство поради вида на консумираната храна, излагането ни на фактори на околната среда и консумацията на алкохол, като всички те могат да натоварят черния дроб и групата органи, които работят денонощно като част от естествената пречистваща функция на тялото ни.

   Nutrilite Body Cleansing Program1 е разработена, за да подпомогне подсилването на естествената пречистваща функция на тялото1, осигурявайки на тялото допълнителната подкрепа, от която може да се възползва, за да поддържа този естествен процес на пречистване.1

   Ще харесате програмата, защото:

   • Разработена е в партньорство с д-р Франческо Авалди, консултант по хранене на Nutrilite™ с магистърска степен по вегетарианска диетология, който дава съвети относно спортното хранене на най-добрите европейски футболни отбори и олимпийски атлети
   • Предоставя безплатен достъп до полезни инструменти и съдържание в специалния раздел Destination Wellbeing5 на мобилното приложение Amway Xperience и ръководството на програмата, които предоставят насоки за хранене, страхотни рецепти, съвети за активен начин на живот, мотивационна подкрепа и възможност да споделите пътуването си с общност от хора като вас.
   • Лесна е за следване, благодарение на ясни, прости стъпки и гъвкав подход.
   • Програмата трябва да ви помогне да останете във форма и активни2, да подобрите външния си вид3 и да поддържате положителното си настроение4.
   • Лесно е да сте постоянни и мотивирани с достъп по всяко време и навсякъде до дигиталния инструмент Destination Wellbeing5 в мобилното приложение Amway Xperience, където ще намерите страхотни рецепти, съвети за активен начин на живот, мотивационна подкрепа, както и подкрепа за собственик на бизнес Amway.
   • Атрактивната опаковка на комплекта го прави удоволствие да го разопаковате или подарите. Той също така включва флаер, който да ви помогне да започнете.
   • Комплектът Nutrilite Body Cleansing Program се предлага с 10% отстъпка (спрямо закупуване на всички продукти поотделно).

   Научете повече тук.

   1 С добавка Nutrilite "Бял трън", тъй като белият трън помага на организма да се пречиства. Nutrilite Body Cleansing Program е 21-дневна холистична програма за здравословен начин на живот, която предоставя насоки за хранене, препоръки за физическа активност, съвети за хидратация, инструменти за положителна мисловна нагласа.
   2 В резултат на физически упражнения.
   3 В резултат на физически упражнения и упражнения за ума.
   4 В резултат на упражнения за ума, както и Витамин B6 и фолиева киселина (витамин B9), които допринасят за нормалната психична функция.
   5 Инструментът Destination Wellbeing в мобилното приложение Amway Xperience ще бъде достъпен от януари 2023 г.

   Интересни факти

   • Nutrilite е марка №1 в света при продажбите на витамини и хранителни добавки1 и при продажбите на протеинови добавки.2
   • Nutrilite Body Cleansing Program се основава на научни подходи и е разработена в сътрудничество с д-р Франческо Авалди, консултант по хранене на Nutrilite с магистърска степен по вегетарианска диетология и който дава съвети относно спортното хранене на топ европейски футболни отбори и олимпийски атлети.
   • Като наш орган-‘супергерой’, черният дроб се грижи добре за нас, като филтрира и пречиства кръвта ни. Nutrilite "Бял трън" съдържа екстракт от бял трън, който подкрепя здравето на черния дроб, допринася за защитата на черния дроб и спомага за поддържането на нормалната чернодробна дейност.
   • Nutrilite Balance Within "Подкрепа за имунитета" съдържа 6 милиарда бактерии, произвеждащи млечна киселина, от 2 научно доказани щама, както и витамини B6 и B9 (фолиева киселина).
   • Nutrilite "Изцяло растителен" протеин осигурява протеин от три различни растителни източника и не съдържа овкусители и оцветители.
   • Nutrilite Фибри на прах осигурява три вида разтворими фибри от естествено извлечени растителни източници.

   1 Източник: Euromonitor International Limited; Витамини и хранителни добавки, в световен мащаб, GBN, цени на дребно, % разбивка, данни за 2022 г. въз основа на анкетиране на клиенти, в периода април – август 2022 г.
   2 Източник: Euromonitor International Limited; Витамини и хранителни добавки, в световен мащаб, GBN, цени на дребно, % разбивка, данни за 2022 г. въз основа на анкетиране на клиенти, в периода април – август 2022 г.

   Основни акценти

   Nutrilite Body Cleansing Program е част от Nutrilite Destination Wellbeing–, холистична инициатива за здравословен начин на живот, която предоставя разнообразие от програми, решения и продуктови комплекти, за да отговори на вашите различни нужди за благосъстояние и хранене и да ви помогне да водите по-щастлив и по-здравословен живот.

   За да се обърне внимание на прочистването на тялото холистично, Nutrilite Body Cleansing Program се основава на ключови стълбове на благосъстоянието – хранене, хидратация, физическа активност, положително мислене и участие в общността.

   Nutrilite Body Cleansing Program е подкрепена от множество ресурси, достъпни по всяко време и навсякъде, благодарение на раздела Destination Wellbeing в мобилното приложение Amway Xperience. Там можете да откриете рецепти, съвети, инструменти и мотивационно съдържание, които да ви помагат да сте последователни през цялата програма.

   Как се използва

   Комплектът Nutrilite Body Cleansing Program е вашата отправна точка за холистичната 21-дневна програма Body Cleansing Program. След като получите комплекта Nutrilite Body Cleansing Program, изпълнете следните стъпки:

   • Изтеглете безплатното приложение Amway™ Xperience1 от Google Play Магазин или Apple App Store, като потърсите "Amway Xperience" или като сканирате QR кода, показан на флаера за добре дошли.
   • Намерете инструмента "Destination Wellbeing” в приложението Amway™ Xperience.
   • Изберете началната дата и след това уведомете вашите приятели, семейство и колеги – могат да ви подкрепят или може да искат да споделят пътуването с вас.
   • Планирайте ежедневието си с помощта на ръководството за програмата или мобилното приложение.1

   Използвайте всеки продукт на Nutrilite според указанията, като ги включите в дневния си хранителен план, както е препоръчано в помощните инструменти и ръководството за програмата в раздела “Примерни дневни хранителни планове и добавки”.

   Посетете страницата2 на Nutrilite Body Cleansing Program, за да видите видеоклип, който обяснява стъпка по стъпка програмата.

   Програмата е предназначена само за възрастни

   Не приемайте Nutrilite Бял трън по време на бременност или кърмене. Ако страдате от някакво състояние или заболяване, засягащо черния дроб или жлъчните пътища, или някакъв вид запушване на жлъчните пътища/камъни в жлъчката, употребата на Nutrilite Бял трън не се препоръчва. Ако приемате някакви медикаменти, трябва да се консултирате с вашия лекар.

   1 Инструментът Destination Wellbeing в мобилното приложение Amway Xperience ще бъде достъпен от януари 2023 г.
   2 Страницата на Nutrilite Body Cleansing Program ще бъде достъпна от януари 2023 г.