Регистрирайте се като клиент сега, за да получите 12% отстъпка за всички продукти!

Количество:

  За всички видове коса, особено изтощена и боядисвана коса За постигане на здрава коса, с дълготрайна мекота и контрол

  Уникален ENERJUVE™ комплекс, който възстановява естествения и здравословен вид на косата с екстракт от гроздови семки и масло от кукуи.
  Супероформящи и дълбокоподхранващи заздравяващи косата съставки Уникална смес от витамин Е, екстракт от гроздови семки у масло от кукуи.

  Уникална смес от витамин Е, екстракт от гроздови семки и масло от кукуи, която оставя косата здрава и хидратирана и помага в защитата срещу вреди причинени от средата.
  Помага за поддържането на здрава коса и предотвратява цъфтенето на краищата, прави косата до 6 пъти по-здрава*
  Подхранва косата и я оформя преди стайлинг; работи дълбоко в косъма, като заздравява и защитава всеки отделен косъм * Когато се използва в съчетание с Satinique Шампоан за боядисана коса, Satinique Балсам за боядисана коса и Спрей с двойна защита.

  Учените разработващи Satinique™ комбинираха своите знания в областта на подхранването и красотата, за да обединят инновативни съставки грижещи се за здравето на косата с внимателно подбрани билки и подхранващи вещества. Ето защо Satinique™ Възстановяваща маска съдържа подхранваща и заздравяваща смес от Витамин Е, екстракт от гроздови семки и масло от кукуи, известно със своите подмладяващи и омекотяващи свойства, които помагат на косата да изглежда плътна, еластична и лъскава. Тези подхранващи съставки се допълват и от изключителния ENERJUVE™ комплекс, който възстановява естествения и здравословен вид на косата.

  Нанесете равномерно върху мокра коса.
  Оставете да подейства за 3-5 минути, отмийте.
  Достатъчно нежна за ежедневна употреба.