ARTISTRY essentials

ARTISTRY essentials

ARTISTRY Essentials е гама от продукти за ежедневна грижа за нормална към суха, чувствителна и комбинирана към мазна кожа. В зависимост от конкретните нужди на вашата кожа, хидратиращите и балансиращи продукти от гама Essentials могат да бъдат координирани за постигане на максимална полза. В рамките на няколко минути, с три прости стъпки, системата Essentials - почистване, тонизиране и овлажняване – предоставя на кожата ви пречистени растителни масла и изключителна, патентована в САЩ формула, Hydrolipid Matrix, като резултатите могат да се видят и почувстват веднага.

  • Природна красота с три лесни стъпки
  • Науката зад Essential - изумителни резултати
  • Хидратираща СПА колекция

Природна красота с три лесни стъпки

Природна красота с 3 лесни стъпки

Ежедневна грижа в зависимост от индивидуалните особености на вашата кожа: ARTISTRY essentials се основава на баланс между най-доброто от природата и най-съвременните научни разработки, за да предостави най–доброто за вашата кожа. Гама от хидратиращи и балансиращи продукти, които могат да се използват в зависимост от конкретните нужди на кожата ви. Почистваща вода, тонер и лосион – три перфектни лесни стъпки, с които сте уверени, че вашата кожа ежедневно получава това, от което се нуждае, в рамките на няколко минути.

Насладете се на комбинацията от пречистени растителни масла и нашата изключителна, патентована в САЩ формула, Hydrolipid Matrix (HLM). Чрез природните си съставки, тази мощна комбинация дава перфектни резултати, които могат да се видят и почувстват веднага: мигновено оптимизиране за нормална към суха, чувствителна и комбинирана към мазна кожа, като я прави гладка и еластична.

Наука с ежедневна семплота.

Науката зад Essential - изумителни резултати

Науката зад Essential - изумителни резултати

Гамата ARTISTRY essentials се отличава със своите изключителни и високо функционални съставки. Дали това ще е формулата Hydrolipid Matrix (HLM ), създадена в сътрудничество с високотехнологична швейцарска фармацевтична компания, или комплексa Nourish -3, ARTISTRY съчетава истинската наука с обикновеното ежедневие, за да осигури ефективни съставки за вашата кожа. Природата и научните изследвания са съчетани в редица патентовани и специализирани активни съставки, извлечени от фитохимикали от растителен и ботанически произход. Резултатите са както непосредствени, така и дълготрайни, подпомагайки повторното попълване на кожата със собствени овлажнители и липиди, като възвръщат на вашия тен предишното му младежко сияние. Много от нашите растения идват от нашите собствени филиали Nutrilite сертифицирани органични ферми*, което гарантира висококачествени естествени съставки. Това сливане на науката и природата намира най-висок израз в един магически момент: а именно, когато възобновява и освежава кожата ви, като увеличава личната ви красота.

* "Фермите са сертифицирани от официални агенции за сертификация в съответствие със законите на страната, в която те са разположени."

Хидратираща СПА колекция

Подарете си моменти на глезене и спокойствие с релаксиращо СПА преживяване, в уюта на собствения си дом.

Поглезете се с новата СПА Колекция ARTISTRY™ essentials Hydrating Botanical Spa Collection, която оставя кожата ви хидратирана, подхранена и копринено гладка.

Разглезващата СПА Колекция преобразява сухата и без блясък кожа, оставяйки я гладка и освежена.

СПА Колекцията ARTISTRY™ essentials Hydrating Botanical Spa Collection се отличава със съдържанието си от индийски смокини, отглеждани от NUTRILITE™, съчетани с естествен зточник на влажност в пустинята и със специалния Комплекс ARTISTRY essentials Desert Hydration, осигурявайки по-дълготрайна хидратация и ултра-мека кожа.

Вълнуващият аромат на свежи цветя, подсилен със съчетание от червени и цитрусови плодове, позволява на тялото и ума ви да избягат от ежедневието.

Идеалена за създаване на уютна атмосфера на СПА преживяване и елегантно опакована за лесен и бърз подарък в елегантна козметична чантичка.

Насладете се на перфектното бягството, без да напускате уюта на вашия дом.

СПА Колекцията Hydrating Botanical Spa Collection (поръчка № 110743) включва:

  • Подхранващ гел-душ - 200 ml
  • Хидратиращо масло за тяло - 200 ml
  • Нежен пилинг за тялото - 135 ml