ГИНКА МИЛОВА

Собственик на бизнес Amway #474511

Вие посещавате страница на СБА: http://www.amway.bg/user/vergina
Вие посещавате лична страница на Собственик на бизнес Amway. Цялата информация по-долу е създадена от този СБА. За да видите официалната информация от Amway, използвайте навигацията по-горе.
 
Здравейте!

От 16 години ползвам 7-8 продукта на тази американска фирма, Amway. Бяха ми доста скъпи, сега с радост виждам намаляващите им цени. Не се отказах, защото по себе си разбрах, че те не са продукт на реклама, а нещо, което ми помага по щадящ начин да поддържам чистотата на дома си и своята лична хигиена.
В началото се доверих на сестра ми и на двама инженери отпреди близо 60 години да предложат свое решение за обявен конкурс.
Какво се е искало? - Да се създаде за ползване в космическите совалки многофункционален безотпаден препарат на растителна основа. Така се създава първият продукт на Amway, оттам и всички останали.
Моята мнителност към рекламирани стоки беше култивирана така, както и вашата - чрез многото хубави твърдения в медийния свят за какво ли не, отдалечени на космос разстояние от истината и на косъм от джоба.
Както виждате - бавно се засилвам, но засиля ли се ... : )

Разглеждайте, питайте, опитвайте. Готова съм да споделям.

Хубав ден!

Гинка Милова

Свържете се с мен

Имейл:
Телефон:
+359 888 945516

Изградете бизнес с мен

Попитайте за среща

Ако имате нужда от съвет, представяне или искате да разгледате отпечатана брошура-каталог, моля свържете се с мен.

Грешки при проверката на формуляра

Име:
Телефон:
Имейл:
Коментирайте:
Изпратете
Ajax грешка

Имаше проблем при комуникацията със сървъра. Изгубихте ли мрежова свързаност поради някаква причина? Моля, опитайте да презаредите страницата или извършете Вашето действие отново.