ВАНЯ БОДЖОВА

Собственик на бизнес Amway #8706089

Вие посещавате страница на СБА: http://www.amway.bg/user/vavabb
Вие посещавате лична страница на Собственик на бизнес Amway. Цялата информация по-долу е създадена от този СБА. За да видите официалната информация от Amway, използвайте навигацията по-горе.
 

Добре дошли в света на невероятните продукти на Amway и на Възможността за бизнес с Amway

Amway предлага висококачествени Хранителни, Козметични, за Лична хигиена и за Грижа за дома продукти, както и възможност за създаване на собствен бизнес.
Имате достъп до широка гама от продукти Amway и откривате повече неща за управлението на Amwayбизнеса.
За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с мен.

Моите новини

25-01-2016История на корпорация ALTICOR 1
Разнообразната, дългогодишна история на ALTICOR и неговите бизнеси е ключов фактор за неговите ценности, финанси и конкурентноспособност. Компаниите ALTICOR бяха признати от много организации през тези години като световни лидери в различните направления на тяхната дейност. За обучение чрез Интернет ALTICOR създаде специален Център за посетители в град Ейда, щата Мичиган в САЩ.
25-01-2016История на корпорация ALTICOR 2
През 2000 г. ALTICOR е създадена като родителска компания на Amway, Quixtar и Access Business Group. Но нейната история и тази на компаниите, влизащи в състава й, е много по-богата и дълбока, отколкото може да се предположи съдейки по юношеската й възраст.
25-01-2016История на корпорация ALTICOR 3
Фактически целият бизнес на ALTICOR: Amway, Amway Pant Lind Hotel, Quixtar и Access Business Group се развива на една и съща основа и под управлението на едно и също семейство, което създаде компанията през 1959 г. Историята на ALTICOR е преди всичко история на органичен ръст, в противоположност на растежа чрез придобиване на нова собственост.
25-01-2016История на корпорация ALTICOR 4
През 1959 г. Джей Ван Ендел и Рич Де Вос основават компания за директни продажби Amway. Двама млади души започват с продажба на няколко успешни бизнеса, включително училище за пилоти. Те успешно са си сътрудничели с първата в света компания за продажби от човек на човек от 1949 г., продавайки витамини и хранителни добавки Nutrilite.
25-01-2016История на корпорация ALTICOR 5
През 1959 те основават Amway, започвайки с продажбата на своя първи продукт - органичното миещо средство L.O.C., което все още е един най-продаваните продукти, предлагани от фирмата.
Amway днес работи в над повече от 100 страни по целия свят.
25-01-2016История на корпорация ALTICOR 6
През 1978 г. Amway купува хотела Pant Lind Hotel в центъра на град Гранд Рапидс. Amway възстановява хотела, който е построен през 1913 г. и е удостоен със званието “един от 10-те най-добри хотели в Америка”. Към неговата предишна елегантност добавя през 1981 г. и 29-етажна кула.
25-01-2016История на корпорация ALTICOR 7
Преименуван от Amway на Grand Plaza Hotel сега това е 4-звезден хотел, а неговите ресторанти често печелят най-различни награди. Хотела преминава в собственост на ALTICOR през 2000 г.
25-01-2016История на корпорация ALTICOR 8
През 1999 г. семействата на Ван Ендел и Де Вос създават бизнес на основата на мрежата Quixtar в Северна Америка. Присъединените независими бизнес предприемачи /IBO/ включват клиентите към Quixtar.com и заработват премии и стимули въз основата на реализация на продуктите, предлагани от Quixtar. Quixtar много бързо става един от десетте най-добри Интернет продавачи, придвижвайки се на първо място сред изделията за красота и здр-ве.
25-01-2016История на корпорация ALTICOR 9
През 2000 г. Access Business Group е създадена като част от бизнеса на ALTICOR за производство и материално-техническо обезпечаване, обезпечаване на развитието на изделията, складирането и разпространяването на услугите за клиентите на компанията. Средствата за обслужване, които до този момент принадлежат на Amway са предадени на Access. Тя разработва, произвежда и разпределя изделията в целия свят за семейството на компаниите на ALTICOR, както и за др. фирми.
25-01-2016История на корпорация ALTICOR 10
Продуктите и услугите на ALTICOR помагат на хората да подобрят качеството си на живот, предлагайки им възможността да имат собствен бизнес или чрез Amway - в повече от 100 страни по света, или чрез Quixtar - на територията на Северна Америка, Атлантика и страните от Карибския басейн. Услугите, предлагани от Access Business Group помагат на компаниите да разработват, произвеждат и разпространяват техните собствени продукти, използвайки повече от 50-годишния опит.
1-10 на63 Артикули
Артикули на страница

Изградете бизнес с мен

Попитайте за среща

Ако имате нужда от съвет, представяне или искате да разгледате отпечатана брошура-каталог, моля свържете се с мен.

Грешки при проверката на формуляра

Име:
Телефон:
Имейл:
Коментирайте:
Изпратете

Посетители

Ajax грешка

Имаше проблем при комуникацията със сървъра. Изгубихте ли мрежова свързаност поради някаква причина? Моля, опитайте да презаредите страницата или извършете Вашето действие отново.