VIOLETA STANEVA

Собственик на бизнес Amway #7330744

Вие посещавате страница на СБА: http://www.amway.bg/user/staneva/ro
Вие посещавате лична страница на Собственик на бизнес Amway. Цялата информация по-долу е създадена от този СБА. За да видите официалната информация от Amway, използвайте навигацията по-горе.
 
Добре дошли в Amway България !
Отговорността на Amway: 58 години /1959 г./, корпоративно социална отговорност е от решаващо значение за визията на Amway – да помага на хората да живеят по-добър живот. Тази отговорност е залегнала във Фундаменталните принципи на Amway: свобода, семейство, надежда и награда.Съоснователите Джей Ван Андел и Рич ДеВос имат етични стандарти.

Визията на Amway : визия е прозрачна – трудим се ежедневно, за да помогнем на хората да живеят по-добър живот. Постигаме тази визия, като помагаме на хората по света да разкриват пълния си потенциал и да постигат целите си, като им предлагаме по-добри продукти и възможности за бъдещето и като щедро споделяме опита. Гордеем с ангажимента за постигане на резултати в работата , грижата за хората и техните общности и загриженост за околната среда. Правим правилните неща, вместо да вършим нещата „както дойде”.

Първокласни съоръжения по цял свят : Amway има присъствие по цял свят ,над 120 държави ,в 5 континента, със собствени изследователски центрове, устойчиви ферми и Центрове за обучение, които оказват чисто практическа подкрепа на бизнеса . Amway разполага с 65 лаборатории по света,с персонал от повече от 700 експерта изследователи, инженери и технически лица. Професионалистите от научно-изследователските отдели на Amway са получили повече от 900 патента и са публикували повече от 400 труда във водещи специализирани издания. Над 2500 хектара обработваема земя се обработват от Nutrilite в САЩ, Мексико и Бразилия. Растенията се отглеждат и реколтите се събират в съгласие с природата – чрез устойчиви методи, без употребата на химикали.

Продукти : подобряващи живота продукти, експертен опит и възможности ще помогнат да променим света, като се грижат за здравето на хората. Използваме тези ключови компетенции на нашите водещи марки, за да се борим със социални проблеми (напр. недохранване и замърсяване на водата). Също стимулираме предприемачество, защото вярваме, че това е пътят към нови възможности и повече успехи за хората.

Постижения : бележим устойчиви постижения като развиваме нашия бизнес, проявявайки социална отговорност, и същевременно непрекъснато подобряваме средата около нас. Amway вярва, че постигането на разбирателство относно средата, в която живеем и положителният принос, който индивидите и общностите могат да предоставят (например като почистват паркове или намаляват потреблението на енергия), е ключът към създаване на устойчиво бъдеще. Всяка година разширяваме ангажиментите си с иновативни и отговорни инициативи, целящи да опазят света за бъдещите поколения. Искаме до 2025 година да намалим емисиите на парникови газове, да намалим обема на отпадъците и потреблението на вода и да увеличим използването на възобновяеми енергийни източници.

Общността на Amway : Предприемчивите, проактивни хора могат да постигнат много сами, но заедно постигаме повече. Когато станете Собственик на Amway бизнес/САБ/, Вие се присъединявате към глобална общност, която подкрепя Вашите усилия да развивате бизнес и приветства постиженията Ви.


Добре дошли в света : 1. На невероятните продукти на Amway и 2. На Възможността за бизнес с Amway

Акредитация : Повече от 58 години предоставяме продукти, които са чувствителни към околната среда. Всяка нова продуктова серия е гарантирано безопасна и зелена, когато се използва според инструкциите, като същевременно осигурява отлични резултати – разполагаме с независими сертификации, които го доказват.

Хартата за устойчиво почистване на AISE Charter – AISE (Международната асоциация на производителите на сапуни, перилни, миещи, почистващи и поддържащи препарати) е официалният европейски глас на бранша. A.I.S.E. сертификацията удостоверява, че нашите продукти отговарят на екологичните, социални и икономически стандарти на асоциацията. Като официалният европейски глас на индустрията за грижи за дома, тяхното одобрение е фантастично признание за упорити усилия да създадем висококачествени почистващи препарати, които са с положителен ефект върху света.

DfE – програма Дизайн за околната среда – партнираме си и с програмата Дизайн за околната среда на Американската агенция за опазване на околната среда (EPA). Това означава, че можем да поставяме и логото на DfE на продукти, които са в зелената част на спектъра на грижата за здравето и природата.

Amway предлага висококачествени : Хранителни, Козметични, Лична хигиена, Грижа за дома -Зелена Ековълна, както и "Възможност за създаване на собствен бизнес". Имате достъп до широка гама от продукти Amway и възможността да откривате повече неща за управлението на "личен Amway бизнеса".

За всякакви въпроси, не се колебайте да се свържете с мен : staneva_varna@abv.bg или +359887501383

Моите новини

15-02-2016Европейски лидери
Уникални лидери в екипа на който имам огромното удоволствие да бъда
15-02-2016София 2014 година, лидерски форум
Невероятна среща , със силни перспективи за развитие беше организирана в София. Горда съм , че покрих квалификация за присъствие на тази среща. Световният лидер Ханс Нюзхолд беше лектор на форума по независимо предприемачество
19-08-2015BBS , място ВИНС-Варна , септември 2014 г.
Форум фокусиран в бъдещите успехи .
19-08-2015София , октомври 2014г
Релакс...
19-08-2015Букурещ , Румъния 2012, лято
Много красиви мигове..
19-08-2015Румъния, Букурещ , 2011г
Екипа е на линия и за красивите моменти .
19-08-2015Шумен , юни , 2015г
Съчетаваме красотата в парка и срещите с екипа.
19-08-2015Нова Година 2015
Весело е с нас..
19-08-2015София, България, юли 3-5.2015г
Форумът по предприемачество ..с част от екипа..
19-08-2015Киев , Украйна , 2010 г
Част от Делегацията на форума.
1-10 на12 Артикули
Артикули на страница

Свържете се с мен

Имейл:
Телефон:
+359887501383

Посетете моя Интернет профил

Изградете бизнес с мен

Посетители

Попитайте за среща

Ако имате нужда от съвет, представяне или искате да разгледате отпечатана брошура-каталог, моля свържете се с мен.

Грешки при проверката на формуляра

Име:
Телефон:
Имейл:
Коментирайте:
Изпратете
Ajax грешка

Имаше проблем при комуникацията със сървъра. Изгубихте ли мрежова свързаност поради някаква причина? Моля, опитайте да презаредите страницата или извършете Вашето действие отново.