АНИ ГЕОРГИЕВА СИРАКОВА

Собственик на бизнес Amway #169520

Вие посещавате страница на СБА: http://www.amway.bg/user/sirakova
Вие посещавате лична страница на Собственик на бизнес Amway. Цялата информация по-долу е създадена от този СБА. За да видите официалната информация от Amway, използвайте навигацията по-горе.
 
Здравейте приятели,

Добре дошли в света на Уелнеса – свят на благоденствието!

Днес повече от всякога милиони хора по света изпитват безкрайна необходимост да се чувстват по-енергични, по-силни, по-красиви , по-жизнени и млади, по-хармонични. Тези хора не желаят да стават клиенти на бизнеса на болестите, нездравословните храни и вредните лекарства и затова се интересуват от един по-различен, профилактичен подход към здравословното си състояние.

При избора си на храна, вода, хранителни добавки, козметика, паста за зъби, домакински продукти и препарати за дома, те се ръководят само от едно – желание за БЛАГОДЕНСТВИЕ. Това непрекъснато нарастващо желание доведе до нова световна индустрия наречена УЕЛНЕС – благоденствие, благополучие, здравословна енергия, добра физическа форма, позитивно мислене, да се чувстваш добре.

Уелнесът обединява в една КАУЗА всички производители, дистрибутори, предлагащи продукти и услуги за здравословна профилактика, научни специалисти и клиенти, желаещи благоденствието.

7 ПРИЧИНИ ДА СЕ СДОБИЕТЕ СЪС СОБСТВЕН ЕЛЕКТРОНЕН УЕЛНЕС ЩАНД

1. Подарявате си УДОБСТВО да пазарувате чрез интернет - поръчвате и плащате чрез интернет, доставката е до дома.

2. Вашият електронен щанд е отворен 24 часа, 7 дена в седмицата – УДОВОЛСТВИЕТО да пазарувате по всяко време когато, където и както ви е удобно

3. Ползвате висококачествени продукти на световни марки в Уелнес индустрията с гарантирано качество на цени на едро, които са с 30% по-ниски.

4. Като собственик на електронен щанд на компания Amway се възползвате от нейните страхотни ежемесечни предложения за промоции и програмата за валчери.

5. Първата поръчка е с до 50% по-ниски цени, което ви носи още допълнителни ползи да пазарувате умно.

6. Ниска такса за регистриране само за 22 лв - на цената на един нездравословен обяд)

Регистрирацията е електронна и може да я направите като кликнете отдясно на "Формуляр за регистриране на СБА", което ще Ви отнеме само няколко минути.

7. На сайта на компанията има богата информация за продуктите, обучения, интерактивни чатове и презентации, които ще обогатят вашите познания за уелнеса и ще ви помогнат да се грижите по-добре за себе си, вашето семейство и приятели.

Открийте света на Уелнеса и се сдобийте със свой уелнес щанд за да СПЕЧЕЛИТЕ ЗДРАВОСЛОВНА ЕНЕРГИЯ, ЖИЗНЕНОСТ, КРАСОТА, РАДОСТ И НОВИ ПРИЯТЕЛСТВА!

Регистрирайте се като кликнете отдясно на "Формуляр за регистриране на СБА", което отнема няколко минути.


Благодаря, че посетихте моята лична страница и ще се радвам да съм добавила стойност в живота ви!

Пожелавам ви благоденствие!
Ани Сиракова

Свържете се с мен

Имейл:
Телефон:
+359 876 306032

Попитайте за среща

Ако имате нужда от съвет, представяне или искате да разгледате отпечатана брошура-каталог, моля свържете се с мен.

Грешки при проверката на формуляра

Име:
Телефон:
Имейл:
Коментирайте:
Изпратете

Изградете бизнес с мен

Посетители

Ajax грешка

Имаше проблем при комуникацията със сървъра. Изгубихте ли мрежова свързаност поради някаква причина? Моля, опитайте да презаредите страницата или извършете Вашето действие отново.