ЛАЗАРОВСКИ

Собственик на бизнес Amway #214700

Вие посещавате страница на СБА: http://www.amway.bg/user/s_lazarovski
Вие посещавате лична страница на Собственик на бизнес Amway. Цялата информация по-долу е създадена от този СБА. За да видите официалната информация от Amway, използвайте навигацията по-горе.
 
Добре дошли в нашето многофункционално интернет пространство .

В него може да разглеждате продукти , които са консумативи и се ползват от всички хора на Земята всекидневно , с " малката " разлика че тези продукти са концентрати и биоразградими .
Концетрати означава че вътре има само активни съставки и се слага по малко и са много лесни за употреба - това означава че са икономични и практични, ще спестява време за чистене на дома примерно , а и няма да се налага да пазаруваме често .
Имат сертификати за това че тяхната употреба няма да навреди на околната среда , на Природата и на нашия дом , защото са на растителна основа и бързо се разграждат в земята.А ако искате собствена платформа , от която ще можете да си пазарувате на заводски цени , моля да ни пишете и с удоволствие ще ви помогнем - става бързо и лесно . Услугата е отворена за всички и можем да създадем собствен бизнес с малки инвестиции и нисък риск . Проектът се основа на изграждането на потребление в неограниченото интернет пространство , от където може да се изкарват допълнителни , или основни доходи - бъдещето е в най-високите технологии и в интернет пазаруването.
Всичко това става с наша подкрепа и с обучителна програма

За нас няма поголям подарък от това да сме полезни за Вас!

Изградете бизнес с мен

Свържете се с мен

Телефон:
+359 896 702626

Посетители

Попитайте за среща

Ако имате нужда от съвет, представяне или искате да разгледате отпечатана брошура-каталог, моля свържете се с мен.

Грешки при проверката на формуляра

Име:
Телефон:
Имейл:
Коментирайте:
Изпратете
Ajax грешка

Имаше проблем при комуникацията със сървъра. Изгубихте ли мрежова свързаност поради някаква причина? Моля, опитайте да презаредите страницата или извършете Вашето действие отново.