КАТЯ ИХЧИЕВА

Собственик на бизнес Amway #8854565

Вие посещавате страница на СБА: http://www.amway.bg/user/katrina
Вие посещавате лична страница на Собственик на бизнес Amway. Цялата информация по-долу е създадена от този СБА. За да видите официалната информация от Amway, използвайте навигацията по-горе.
 
Здравейте,

Аз съм Катя Ихчиева и искам да ви приветствам на моята Амуей страница. Добре дошли в света на Амуей. Пред очите ви е пропуск за света на безграничните шансове и сбъднати мечти. Не е нужно да дирите късмета си в чужбина или да работите часове наред за някой друг. На разположение имате бизнес план, който може да ви доведе до неимоверни успехи в паричен и личностен план.

Само се замислете какво бихте правили, ако имате 1000 лева повече на месец. Бихте отишли на новия ресторант в центъра, бихте си купили онзи скъп костюм, който от месеци не можете да си позволите, а онези прекрасни обувки. А какво става с посещението на всички прекрасни места, които до момента са останали в забвение? Струва ли ви се невъзможно? Е, не е нужно да работите на две и повече места, за да го постигнете. С невероятния план за развитие на екипи и продажби на висококачествени продукти на Амуей и професионалните обучаващи програми можете да осъществите и най-смелите си мечти. А аз съм насреща, за да ви помогна и да вървя редом с вас по пътя към успеха. Вече над 50 години Амуей помага на хората по света, като им дава сигурен път да развиват самостоятелен и успешен бизнес, да се стремят към финансова самостоятелност, за да са победители и стопани на собствения си живот.

Ако всичко това ви допада, не се колебайте да се свържете с мен през формата за контакт или на телефон 0879 432 324.

Поздравления за вашето решение :) Ще се радвам да работим заедно и да споделим един свят на сбъднати мечти! Успех!

Изградете бизнес с мен

Свържете се с мен

Имейл:

Попитайте за среща

Ако имате нужда от съвет, представяне или искате да разгледате отпечатана брошура-каталог, моля свържете се с мен.

Грешки при проверката на формуляра

Име:
Телефон:
Имейл:
Коментирайте:
Изпратете

Посетители

Ajax грешка

Имаше проблем при комуникацията със сървъра. Изгубихте ли мрежова свързаност поради някаква причина? Моля, опитайте да презаредите страницата или извършете Вашето действие отново.