ЯСЕНА АЛЕКСИЕВА и СПАС ГЕОРГИЕВ

Собственик на бизнес Amway #8880777

Вие посещавате страница на СБА: http://www.amway.bg/user/iasi1234
Вие посещавате лична страница на Собственик на бизнес Amway. Цялата информация по-долу е създадена от този СБА. За да видите официалната информация от Amway, използвайте навигацията по-горе.
 

Нашите новини

10-08-2015Качеството на продуктите
Знаете ли, че за да се видят последствията от даден продукт върху здравето трябва да са минали две поколения на употреба (генетичните белези се разпадат през поколение).
Две поколения вече използват тези продукти и се е появило и трето, можете да бъдете сигурни в качеството, защото са проверени във времето.
1-2 на2 Артикули
Артикули на страница
 
Предлагам Ви да се запознаете с качество, за което не сте и подозирали. Това са иновативни, ексклузивни и уникални продукти. Ще ви доставя най-важната информация, която Ви е нужна.
Не се колебайте да ме потърсите, защото съм израснала с тези продукти и съм във второто поколение на изграждане на тази идея. Ще помогна с всичко, с което мога!



Свържете се с нас

Имейл:
Телефон:
+359 897 522498
Skype:iasetooo_forevarSkype call

Посетете нашия Интернет профил

Попитайте за среща

Ако имате нужда от съвет, представяне или искате да разгледате отпечатана брошура-каталог, моля свържете се с нас.

Грешки при проверката на формуляра

Име:
Телефон:
Имейл:
Коментирайте:
Изпратете

Изградете бизнес с нас

Посетители

Ajax грешка

Имаше проблем при комуникацията със сървъра. Изгубихте ли мрежова свързаност поради някаква причина? Моля, опитайте да презаредите страницата или извършете Вашето действие отново.