Проблем

Около 3.1 милиона деца умират всяка година в резултат на недохранване. Петият рожден ден на едно дете е важен крайъгълен камък за оцеляването му!

Решение

NUTRILITE™ разработи NUTRILITE™ Little Bits, микроелементнa добавкa за подсилване на недохранването чрез растителни хранителни вещества.

Резултати

Силата 5 на NUTRILITE™ – програма, целяща да помогне на децата да отпразнуват петият си рожден ден в добро здравословно състояние.

image/jpeg;;;foto1.jpg

Силата на 5те рождени дни

Ако децата под петгодишна възраст страдат от недостиг на микроелементи, това може да повиши риска от смърт или да допринесе при нарушено физическо и психическо развитие (виж Световната здравна организация). Little Bits дава шанс на уязвимите деца да прескочат 5-тата си годишнина с напълно развито психично и физическо състояние.

image/jpeg;;;foto2.jpg

Силата на 5те Партньорства NUTRILITETM

Силата на NUTRILITЕTM 5 акцентира върху критичните връзки, необходими за подпомагане на хранителното, физическото и емоционалното здраве на децата. Първата критична връзка между майката и детето. Неправителствените организации (НПО) играят ключова роля при подпомагането им. AMWAY и NUTRILITЕTM имат изключително важни партньорства с НПО, като CARE, които предоставят други ключови ползи за деца, като храна и образование. Петото критично партньорство е между вас и децата, възползващи се от Little Bits.

image/jpeg;;;foto3.jpg

Вашият подарък от 5

CARE е глобален партньор за набиране на средства. Вашето дарение към CARE ще помогне на децата, получаващи NUTRILITETM Little Bits. Едномесечната нужда за 1 дете е 10$, за една година тя е 120$.

image/jpeg;;;Guinness_World_Record_collage.jpg

Вашата сила от 5

 

Кампанията Силата на NUTRILITETM 5 призовава всички нас да подкрепим хранителното здраве и потенциала на децата по целия свят. Всички събрани средства ще отидат към CARE и местни хуманитарни организации, които подпомагат разпространението на Little Bits.
Присъединете се, по време на 80-та годишнина на NUTRILITETM, към провеждащи се по целия свят събития, на които събираме отпечатъци от ръце с цел повишаване осведомеността относно глобалното детско недохранване, като заедно надминем световния рекорд. AMWAY ще съчетае даренията и ще допринесе с 1$ за всеки отпечатък от ръце, до 400 000 щатски долара, насочени към CARE, нашият глобален партньор по дистрибуция.