NUTRILITE

NUTRILITE™

Небалансираното хранене може да доведе до недостиг на основните хранителни вещества, от които се нуждае нашето тяло: макроелементи, микроелементи и фитонутриенти. Тези хранителни вещества са универсални и необходими на всеки, независимо от възрастта или начина на живот. За да спомогне за запълването на тези пропуски в хранителния режим, NUТRILITE въвежда Основополагащите Три - набор от три взаимно допълващи се продукта, които се комбинират, за да подкрепят Вашите хранителни нужди. Основополагащите Три включват Изцяло растителния протеин, Омега-3 комплекс и DOUBLE X™ или DAILY.

Насладете се на ползите от пълното ежедневно покритие на хранителните нужди с NUTRILITE™ Основополагащото Трио!

NUTRILITE е световна марка № 1 в продажбата на витамини и диетични хранителни добавки.* Марка витамини и диетични хранителни добавки, която осигурява пълен диапазон продукти за хранене и добро здравословно състояние, включително есенциални витамини и минерали, антиоксиданти, билкови добавки, спортно хранене и заместители на хранене.

Вдъхновена от основателя на дружеството д-р Карл Ренборг и неговия опит в Далечния Изток, NUTRILITE смесва силата на науката с полезните съставки на растенията от 1934 г. Още оттогава нашето иновативно прилагане на науката за максимално извличане на полезните свойства на фитонутриентите - хранителните вещества съдържащи се в растенията - е в основата на марката NUTRILITE. Днес ние с гордост честваме 80 години, през които помагаме на хората по цял свят да се чувстват добре и да живеят активен живот.

* Източник: Euromonitor International Limited; Витамини и диетични добавки, Продажби на дребно в глобален мащаб RSP, 2013.

Защо NUTRILITE?

Марката NUTRILITE е изградена на подхода "от семенцето до хранителната добавка", който съчетава в идеална хармония природата и науката. 

Докато живял в Китай преди повече от 100 години, основателят на Nutrilite Карл Ренборг открил значението на базираната на растителни видове диета. Неговият житейски опит и задълбочени изследвания върху растителните нутриенти довел до създаването на марката хранителни добавки NUTRILITE.

През 1934 г., NUTRILITE представят първата мултивитаминна/мултиминерална/фитонутриентна добавка продавана в САЩ. 

Подкрепяна от 80 години наука и изследвания, NUTRILITE™ е марка No 1 в света по продажби на витамини и хранителни добавки. (Източник: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims) 
Наука:
• Nutrilite разполага с повече от 150 учени, изследователи и преподаватели, един от най-големите научни екипи в бранша. 
• Nutrilite ежегодно произвеждат над 15 милиарда таблетки и меки желатинови капсули витамини и минерали в световен мащаб. 
Природа:
• Марката NUTRILITE™ е една от малкото водещи марки хранителни добавки, която развива свое собствено устойчиво земеделие.
• Вместо да разчита на вредни пестициди, хербициди или химични торове, ние оставяме природата да си върши работата.
• Осем десетилетия устойчиви земеделски техники са неразривна част от разработването на продуктите на NUTRILITE. 
• Екипът на Nutrilite е усъвършенствал практиката "от семенцето до хранителната добавка", за да запази силата и подобри консистенцията, ефикасността и безопасността на продуктите на NUTRILITE. 
Разликата е във фитонутриентите. 
• Фитонутриентите са хранителни вещества с растителен произход, на които плодовете и зеленчуците дължат ярките си цветове. 
• Растителните добавки съдържат фитонутриенти, които са естествени растителни съединения. 
• Екипът на Nutrilite, който се състои от повече от 150 учени, изследователи и преподаватели, непрекъснато работи за подобряване на качеството на продуктите на NUTRILITE. 

Nutrilite извършва 25 000 теста ежемесечно и над 500 000 качествени оценки всяка година, за да гарантира качеството.
 

image/jpeg;;;Faming new image_240x180.jpg

Земеделие

Всички наши ферми – над 2 500 ха в щата Вашингтон, Мексико и Бразилия – щадят почвата и избягват синтетични пестициди, хербициди и торове. Също така те са и глобални добри съседи, отдадени на това да допринасят за общността.

Всяко растение се обработва в рамките на часове след прибиране на реколтата, за да се запазят максимално хранителните вещества в него.

image/png;;;phytonutrients.png

Фитонутриенти

Чрез внимателна обработка, пресните растения се дехидратират и концентрират до фин прах (наречен концентрат), който съдържа естествените хранителни вещества и фитохимикали на растението, без водата. Въпреки, че всеки NUTRILITE концентрат е уникален, те всички имат общ произход – богато на хранителни вещества растение. Тези концентрати се добавят в много NUTRILITE продукти, защото осигуряват широк спектър от фитонутриенти.

 

image/png;;;Nutrilite Science Science.png

NUTRILITE наука

Преди години нашият основател Карл Райнборг пръв въведе усъвършенствани техники за анализ на хранителната стойност на определени растения. Днес, изследователите на NUTRILITE по цял свят използват последните методи и технология, за да подобрят начините за максимално извличане на ценнните съставки от нашите растения и да оценяват нови съставки за нашите продукти. Нашите учени изследват нови комбинации и новаторски методи на преработка, проучват нови и подобрени продукти и съставки и използват високоефективна изследователска и аналитична апаратура, за да подобрят растителните концентрати и да извлекат максимално съдържащите се в тях нутриенти.

Всеки продукт на NUTRILITE е пряк резултат от интензивни полеви тестове и лабораторни анализи, проведени от учени, микробиолози, химици, фармацевти, специалисти по харнене и друг технически персонал.

Въпреки, че не са задължителни, ние доброволни следваме при всички хранителни добавки NUTRILITE добрите производствени практики (ДПП), за да гарантираме, че продуктите на NUTRILITE са безопасни, правилно идентифицирани и с най-високо качество. Ние провеждаме над 25 000 теста за контрол на качеството месечно и над 400 000 продуктови оценки всяка година.

image/png;;;wellbeing.png

Благосъстояние

Оптимално благосъстояние не означава идеално здраве. Оптимално благосъстояние означава адаптиране на унаследените здравни рискове и настоящия ви начин на живот така, че да направите личния си избор да живеете живота си по най-здравословния възможен начин. За персонализиран подход към здравето, изберете най-добрите навици свързани с диета, начин на живот, почивка и разтоварване лично за вас – след това изберете добавките, които ще подпомагат вашия здравословен живот. Храненето и стремежа към оптимално благосъстояние са в основата на марката NUTRILITE.

image/jpeg;;;Power-of-5-Teaser.jpg

Вашата сила от 5

Кампанията Силата на NUTRILITETM 5 призовава всички нас да подкрепим хранителното здраве и потенциала на децата по целия свят. Всички събрани средства ще отидат към CARE и местни хуманитарни организации, които подпомагат разпространението на Little Bits.

Кликнете тук, за да научите повече!

image/png;;;logo_new_ACM.png

Екипът на NUTRILITE

Екипът на NUTRILITE е глобална общност от спортни ентусиасти – хора заинтересовани да водят балансиран начин на живот, на всякакви нива – от любители на спорта до професионални спортисти.

Amway бизнес собствениците, техните клиенти и служители се включват в различни мероприятия, организирани под флага на Екипа на NUTRILITE. Нашата цел е да насърчаваме съвместното участие във физически дейности, спорт и диети сред приятели, членове на семействата и бизнес партньори, както онлайн, така и в ежедневието.

Марката NUTRILITE е официалната хранителна добавка на АК Милан, най-успешния в глобален мащаб футболен клуб в историята.