iCook

iCook™

Гамата готварски съдове iCook е остроумно проектирана, красиво изработена и елегантно измислена да осигурява идеални и здравословни резултати от готвенето всеки път. iCook Stainless е нещо повече от първокласна колекция готварски съдове. Това е внимателно планирана система, в която всяка тенджера, тиган, капак и приспособление работи заедно със всеки друг компонент, за да ви помогне да създаде изкусителни ястия, които запазват хранителните вещества, като същевременно използват по-малко мазнина.

image/png;;;1.png

Удобството на етажното готвене

Етажното готвене е изключително удобна характеристика на вашия готварски комплект iCook™ Stainless Steel. Можете да приготвите повече храна едновременно, като поставите по-малък готварски съд върху по-голям. Вашият готварски комплект е специално проектиран да осигури равномерното разпределение на топлина, което е необходимо за етажното готвене. Етажното готвене пести място, енергия и пари. Желателно е да синхронизирате времето за готвене, така че различните ястия да са готови за сервиране едновременно.

image/png;;;2.png

VITALOK™ – заключва вътре в храната вкуса и полезните съставки

Всички тигани iCook използват метода за готвене VITALOK™. Проготвянето на храната с VITALOK ви осигурява полезна и здравословна храна, защото позволява на храната да се задуши в собствените си природни мазнини и сокове. Специалният тежък капак на всеки съд от серията iCook Stainless приляга плътно, за да осигури уплътнение между капака и съда. Когато започнете да готвите, естествената влага в храната произвежда пара. Тя се превръща във вода и образува бариера – тази бариера поддържа уплътнението стабилно по време на готвене.

image/png;;;3.png

Незалепващи готварски съдове DURAMIC™

Незалепващите готварски съдове iCook са изключително трайни и се справят чудесно с приготвянето на всяко ястие. Всъщност, марката iCook предлага висококачествени продукти със система DURAMIC™ с незалепващо покритие, която използва най-модерната технология на разположение днес. 2-слойната система DURAMIC прави всеки тиган изключително устойчив на надраскване. Капаците са изработени от закалено стъкло, за да не залепва храната за тях или за тигана – а същевременно можете да следите приготвянето й вътре, като температурата се поддържа стабилна.

image/png;;;4.png

Ножове iCook™

Ножовете iCook имат ергономичен дизайн и балансиран център на тежестта, което осигурява максимална мобилност и удобство. Ножовете са удобни за хващане, което ви позволява да контролирате всяко движение по време на рязане.

Стоманените остриета на ножовете iCook са изцяло ковани, докато на повечето други ножове са пресовани. Кованата конструкция осигурява по-тежък нож с по-дебело острие и по-солидна опора за повишена здравина и трайност. Ергономичният дизайн спомага да се компенсира тежестта при употреба.

image/jpeg;;;WOK_brand_page_picture.jpg

Здравословното готвене е лесно с iCook Wok

7-слойният уок от неръждаема стомана на iCook включва здравословния и с ниска влажност начин на готвене VITALOK™ за запазване на вкуса, нутриентите, цвета и текстурата на храната. Уокът е изработен от 7 слоя алуминиева стомана за по-бързо готвене, като по този начин се пести енергия, а иноватовният дизайн осигурява стабилност върху котлона.

iCook Уок ви позволява да приготвяте най-различни азиатски ястия, както и по-традиционна кухня.

Всеки iCook Уок е оборудван с БЕЗПЛАТНО приспособление за готвене на пара и приспособление Лотосов цвят, идеални за готвене на пара и поддържане на храната топла.