Изследвайте завладяващи аромати на AMWAY™ и открийте най-доброто попадение за Вас! 
АРОМАТИ ЗА ЖЕНИ

Романтичен, елегантен, интензивен или свеж: Ароматите AMWAY предлагат избор от аромати за жени, включително парфюмни води, тоалетни води и спрей за тяло, които подхождат на всяка личност, настроение или стил. Сериите аромати ANTICPATE™, ANCESTRY™ и WISTFUL™ за жени представляват завладяващ лъч от аромати, вариращи от женствен до цитрусов, сладък до страстен, чувствен или мистериозен.  

 

 

 

 

Бърз преглед

ДУШАТА НА РОМАНТИЧНАТА ЖЕНСТВЕНОСТ.

 
Нежна и чувствена концепция от циклама и личи улавя сетивата, за да Ви предложат полъх мекота. Съблазнява с комбинацията си от момина сълза и иланг-иланг, пътувайки до сърцето на аромата, където прелъстява с нотките на кехлибар и прашинки мускус. Това е душата на женствеността, мека цветна романтика, на която не можете да устоите.

 

 

Бърз преглед

ДУШАТА НА СТРАСТНАТА ЧУВСТВЕНОСТ.

 
Подчертайте страстната страна на душата си с този ориенталски и богат букет, който обединява къпината с искрящо бялата фрезия, образувайки интригуващите елементи на желание. Загатващият аромат на екзотичен арабски жасмис и орхидея закача и съблазнява, смесен  с нотки на сандалово дърво и пачули, за да хипнотизира сетивата и да събуди във Вас страстта. Дъх на топлина и богата чувственост ще Ви обгърне изцяло.

 

 

Бърз преглед

ИЗЯВА НА КЛАСИЧЕСКА ЕЛЕГАНТНОСТ.

 
Касис, лимон и бергамот създават хармонична основа, издигана от нотки на египетски жасмин и момина сълза, за да вдъхновят усещане за безкрайна чувственост. В сърцевината му -  аромат на бял  мускус и кехлибар, създаващи аура на истинска елегантност - неустоим и едновременно с това - изискан. Изящна изява на вечния стил.

Бърз преглед

БЛЕСТЯЩА, ЗАВЛЯДАВАЩА ЖЕНСТВЕНОСТ.

 
Уловете сетивата с акцентите на лимон, малина и пикантността на розов пипер. Събудете сърцето си с нотки от роза и личи, съпътствани от идея бял мускус, за да създадете едно игриво истински женствено присъствие. Улавяйте истинския дух и блясъка на Вашата женственост всеки ден, като в същото време винаги остава някак WISTFUL - изпълнен с копнеж.

Бърз преглед

БЛЕСТЯЩО И ОСВЕЖАВАЩО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ.

 
Комбинация от лимон и нектарини събужда сетивата Ви с искрица чиста свежест, допълнена с букет на фрезия и роза, подчертани от леки нотки на мускус, които ще Ви отведат в свят на приятна грижа Изживейте този превъзходен и модерен фин спрей за тяло с витамин E и масло, който Ви оставя с усещането за гладка кожа, като същевременно Ви дарява с всеобхватно лъчисто сияние. Опитайте освежаващото усещане за благополучие и блясък с WISTFUL AROMA.

Бърз преглед

ВЪТРЕШНАТА СВОБОДА, ЗА ДА ЗАБЛЕСТИТЕ.

 
Композицията от нар и мандарина улавят сетивата Ви, докато божурът и магнолията игриво се смесват, за да ги отпуснат и хармонизират. Нотката на сухи дърва и деликатен лотос  завършват букета, за да Ви оставят с усещането за хармония и вътрешната свобода да заблестите. Насладете  се на аурата на WISTFUL No 1.

КАК ДА ПОЛЗВАТЕ АРОМАТИТЕ

Ароматите се нанасят два или три пъти дневно. Не можете да очаквате едно нанасяне да трае цял ден. В ароматите са използвани фиксатори, които ги запазват стабилни и позволяват задържането на аромата върху кожата колкото се може по-дълго.

Ароматът може да се нанесе върху точките на пулса: на вътрешната страна на китките и лактите, зад коленете, на врата или под ушите (не зад ушите).

Ако кожата Ви е чувствителна към аромати, можете да напръскате носна кърпичка и да я поставите в джоба или дамската чанта.

Не втривайте аромата в кожата, тъй като това ще "изтрие" самия аромат и ще предизвика промяна на мириса. Напръскайте аромата върху кожата си и го оставете да изсъхне естествено, без да го докосвате.

Използвайте различни аромати за различни поводи или настроения. Използвайте един аромат през деня и друг за вечерта.

За охлаждащо и освежаващо изживяване през лятото, съхранявайте ароматите в хладилника. Винаги съхранявайте ароматите на хладно и сухо място.

 


 

ПОМОЩНИ МАТЕРИАЛИ

 

Презентация PPT на ароматите
на AMWAY

 

 

 
.