Изследвайте завладяващи аромати на AMWAY™ и открийте най-доброто попадение за Вас! 
АРОМАТИ ЗА ЖЕНИ

Романтичен, елегантен, интензивен или свеж: Ароматите AMWAY предлагат избор от аромати за жени, включително парфюмни води, тоалетни води и спрей за тяло, които подхождат на всяка личност, настроение или стил. Сериите аромати ANTICPATE™, ANCESTRY™ и WISTFUL™ за жени представляват завладяващ лъч от аромати, вариращи от женствен до цитрусов, сладък до страстен, чувствен или мистериозен.  

 

 

 

 

Бърз преглед

ДУШАТА НА РОМАНТИЧНАТА ЖЕНСТВЕНОСТ.

 
Нежна и чувствена концепция от циклама и личи улавя сетивата, за да Ви предложат полъх мекота. Съблазнява с комбинацията си от момина сълза и иланг-иланг, пътувайки до сърцето на аромата, където прелъстява с нотките на кехлибар и прашинки мускус. Това е душата на женствеността, мека цветна романтика, на която не можете да устоите.

 

 

Бърз преглед

ДУШАТА НА СТРАСТНАТА ЧУВСТВЕНОСТ.

 
Подчертайте страстната страна на душата си с този ориенталски и богат букет, който обединява къпината с искрящо бялата фрезия, образувайки интригуващите елементи на желание. Загатващият аромат на екзотичен арабски жасмис и орхидея закача и съблазнява, смесен  с нотки на сандалово дърво и пачули, за да хипнотизира сетивата и да събуди във Вас страстта. Дъх на топлина и богата чувственост ще Ви обгърне изцяло.

 

 

Бърз преглед

ИЗЯВА НА КЛАСИЧЕСКА ЕЛЕГАНТНОСТ.

 
Касис, лимон и бергамот създават хармонична основа, издигана от нотки на египетски жасмин и момина сълза, за да вдъхновят усещане за безкрайна чувственост. В сърцевината му -  аромат на бял  мускус и кехлибар, създаващи аура на истинска елегантност - неустоим и едновременно с това - изискан. Изящна изява на вечния стил.

Бърз преглед

БЛЕСТЯЩО И ОСВЕЖАВАЩО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ.

 
Комбинация от лимон и нектарини събужда сетивата Ви с искрица чиста свежест, допълнена с букет на фрезия и роза, подчертани от леки нотки на мускус, които ще Ви отведат в свят на приятна грижа Изживейте този превъзходен и модерен фин спрей за тяло с витамин E и масло, който Ви оставя с усещането за гладка кожа, като същевременно Ви дарява с всеобхватно лъчисто сияние. Опитайте освежаващото усещане за благополучие и блясък с WISTFUL AROMA.

КАК ДА ПОЛЗВАТЕ АРОМАТИТЕ

Ароматите се нанасят два или три пъти дневно. Не можете да очаквате едно нанасяне да трае цял ден. В ароматите са използвани фиксатори, които ги запазват стабилни и позволяват задържането на аромата върху кожата колкото се може по-дълго.

Ароматът може да се нанесе върху точките на пулса: на вътрешната страна на китките и лактите, зад коленете, на врата или под ушите (не зад ушите).

Ако кожата Ви е чувствителна към аромати, можете да напръскате носна кърпичка и да я поставите в джоба или дамската чанта.

Не втривайте аромата в кожата, тъй като това ще "изтрие" самия аромат и ще предизвика промяна на мириса. Напръскайте аромата върху кожата си и го оставете да изсъхне естествено, без да го докосвате.

Използвайте различни аромати за различни поводи или настроения. Използвайте един аромат през деня и друг за вечерта.

За охлаждащо и освежаващо изживяване през лятото, съхранявайте ароматите в хладилника. Винаги съхранявайте ароматите на хладно и сухо място.

 

 

 
.