BODY SERIES

BODY SERIES™

Серията продукти за тяло BODY SERIES™ се състои от високоефективни хидратанти, сапуни и миещи препарати и гелове за тяло, дезодоранти и антиперспиранти, създадени за да удовлетворят всички потребности на кожата ви.

image/png;;;Fresh and clean skin care.png

Хидратиращи препарати за тяло

Лосионът за тяло BODY SERIES G&H е ежедневен хидратант с глицерин и мед. Придава на кожата копринена мекота и гладкост без неприятно омазняване, като същевременно съдържа алантоин, известен с успокояващите си свойства.

За дълготрайно овлажняване – с протеин от овес за подобряване състоянието на кожата – Хидратиращият лосион за ръце и тяло BODY SERIES видимо подобрява кожата и спомага за защитата й от вредните слънчеви лъчи. Силната хидратираща формула на лосиона за ръце и тяло ALLANO™ успокоява и третира грубата и суха кожа.

Свежа и чиста грижа за кожата

Шампоанът за тяло BODY SERIES G&H е мек и нежен препарат за измиване на тяло, който се грижи за кожата и дори може да бъде използван върху косата! Нашият сапун BODY SERIES 3 в 1 е богат сапун, който почиства, ароматизира и е достатъчно мек, за да се използва от деца над тригодишна възраст.

А когато искате да поглезите кожата си, изберете сапун за лице BODY SERIES G&H. Той успокоява, почиства и овлажнява лицето и тялото. Използвайте като цял калъп сапун за лице и тяло, или разчупете на три по-малки блокчета, според потребностите си.

За дълготрайна защита от околната среда, дезодорантите BODY SERIES - спрей, рол-он и стик и анти-перспирантите са ефективни и бързосъхнещи е цел минимизиране на белите петна по дрехите.