ARTISTRY Intensive Skincare

Интензивна грижа за кожата ARTISTRY Intensive

Вдъхновени от най-съвременните в света клиники за грижа за кожата, продуктите ARTISTRY Intensive Skincare осигуряват алтернатива на дерматологичните кабинети, в удобството на собствения ви дом. Целевите терапии за специфични признаци на стареенето на кожата използват комбинация от ензими и естествени екстракти за изглаждане и обновяване на кожата с видими резултати на подобрение.

image/png;;;Targeted to produce results.png

За постигане на високи резултати

Вдъхновена от най-съвременните в света козметични клиники, гамата Intensive Skincare бе създадена от учени в областта на дерматологията с цел предоставяне на реална алтернатива на терапиите в дерматологични кабинети. Удобните терапии в домашна атмосфера са силно насочени към премахване на специфичните признаци на стареенето на кожата. Нашият ексклузивен Подновяващ кожата пилинг, например, действа в зависимост от pH на кожата, като само за 8 минути я освежава и подновява нежно, чрез комбинация от ензими и естествени екстракти, които я ексфолират и изглаждат, като в същото време поддържат нормалната й граница на влажност. Дългосрочните ползи против стареене помагат на кожата ви да възвърне стегнатостта и блясъка си, за изравняване на тена с по-голяма яснота, както и за намаляване на появата на бръчки. Гамата Intensive Skincare дава видими резултати при стареене на кожата.

По-гладка, по-свежа и по-мека… Наистина интензивно!

image/png;;;Clinical research, dermatologist results.png

Клинични изследвания и дерматологични резултати

Дерматологичните целеви резултати, предоставени от ARTISTY Intensive Skincare, се базират на постоянни изследвания на високо равнище, провеждани от нашите учени в областта на дерматологията. Съставките включват уникални протеолитични ензими извлечени от гъби, масла от семена и липозоми, като всички те са клинично тествани и произведени старателно. При обновяването на кожата и дългосрочните ползи от анти-стареене, които можете да видите и почувствате, истинската наука ARTISTRY дава видими резултати.

image/jpeg;;;latest_product.jpg

Стягащ серум против бръчки

Най-новият лансиран продукт на пазара е стягащият серум против бръчки. Това следващото поколение на базата на ретинол съдържа съставки, които стимулират производството на колаген с високи резултати. Стягащият серум против бръчки действа деликатно през нощта, за да се събудите със здравословен блясък, изключително подобрение на еластичността и видимо намалели бръчки, с течение на времето. Разработен в партньорство с водещ изследователски университет по дерматология, продукът е клинично тестван с цел спомагане подновяването на естествената матрица на кожата. Благодарение на целевия комплекс, срумът действа за възобновяване на кожата точно там, където това е необходимо.

image/png;;;artistry_intensive_skincare_small_picture.png

Интензивна грижа за кожата – 14-дневна програма за възстановяване

Тази интензивна терапия предлага 7 нива на възстановяване и 7 ползи от кожни корекции само за 14 нощи, в резултат на което кожата ви е възстановена и загладена, както никога преди. Възроди се и възстанови своята кожа към по-младежки облик!  

Научете повече >