AMWAY HOME™

Серията домакински почистващи продукти на AMWAY HOME за пране, повърхности и съдове, съдържаща BIOQUEST FORMULA™, осигурява висококачествено почистване. Тази уникална формула обединява съставки от естествен произход, които не само осигуряват идеално почистване, но и щадят околната среда.

image/png;;;powerfully_green.png

Зелена вълна за чиста среда

Продуктите AMWAY HOME™ стъпват на нашия многогодишен научен опит, за да разработят нова марка ефективни почистващи продукти, които допринасят за по-здравословна домашна среда за вас и които щадят природата.

Опирайки се на опита ни в създаването на ефективни и надеждни препарати, нашите продукти могат да се справят и с най-трудната задача за почистване в домашни условия. Никоя друга фирма няма нашата репутация за надеждност и винаги отлични резултати.

image/png;;;bioquest.png

BIOQUEST FORMULA™

BIOQUEST FORMULA е елементът, който отличава продуктите на AMWAY HOME от останалите; тя е основният ни аргумент, който прави разликата. Продуктите основани на BIOQUEST FORMULA използват високоефективни съставки взети от природата, за да осигурят идеално почистване без да вредят на околната среда. Те са с отлични почистващи свойства и са концентрирани, биоразградими и дерматологично-тествани.*

БИОРАЗГРАДИМИ – всеки продукт, който претендира, че е биоразградим трябва да може да се разлага естествено, т.е. да не замърсява. Всички продукти от серията AMWAY HOME™ са изцяло биоразградими.

КОНЦЕНТРИРАНИ – концентрираните препарати на AMWAY HOME са ефективни и съдържат висок процент активни съставки, а не пълнители или вода, тъй като винаги сме държали да даваме на клиентите си повече срещу техните пари.

ДЕРМАТОЛОГИЧНО-ТЕСТВАНИ* – препаратите AMWAY HOME са тествани от дерматолог, за да се гарантира, че не са опасни и не вредят на кожата и няма да предизвикат алергии или дразнене. С концентрирания перилен препарат SA8™ Baby ние отидохме дори една стъпка по-далече и дори се погрижихме препаратът да бъде тестван от педиатри, за да гарантираме, че е щадящ към чувствителната детска кожа.

*където е приложимо

Акредитация

Повече от 50 години ние ви предоставяме продукти, които са чувствителни към околната среда. Нашата нова продуктова серия е гарантирано безопасна и зелена, когато се използва според инструкциите, като същевременно осигурява отлични резултати – разполагаме с независими сертификации, които го доказват.

Хартата за устойчиво почистване на AISE Charter – AISE (Международната асоциация на производителите на сапуни, перилни, миещи, почистващи и поддържащи препарати) е официалният европейски глас на бранша. A.I.S.E. сертификацията удостоверява, че нашите продукти отговарят на екологичните, социални и икономически стандарти на асоциацията. Като официалният европейски глас на индустрията за грижи за дома, тяхното одобрение е фантастично признание за нашите упорити усилия да създадем висококачествени почистващи препарати, които да имат положителен ефект върху света.

Safer Choice – партнираме си и с програмата Safer Choice на Американската агенция за опазване на околната среда (EPA). Това означава, че можем да поставяме и логото на Safer Choice на продукти, които са в зелената част на спектъра на грижата за здравето и природата.

Признанието от EPA (Американска агенция за опазване на околната среда) / Safer Choice не представлява препоръка/реклама на този продукт. Етикетът Safer Choice означава, че формулата на продукта, както Amway я е представила на EPA, съдържа съставки с по-положителни за здравето на хората и околната среда характеристики в сравнение с конвенционални продукти от същия вид. EPA / Safer Choice разчита единствено на почтеността и добросъвестността на Amway за информацията относно състава, съставките и атрибутите на продукта. EPA / Safer Choice не е правила независима идентификация чрез химичен анализ на съставките във формулата на продукта, нито е оценявала което и да е от твърденията на Amway, които не се отнасят до съставки. EPA / Safer Choice предоставя своята оценка само относно характеристиките на продукта за околната среда и човешкото здраве, както е посочено в Стандарта за по-безопасен избор "Safer Choice“ и въз основа на наличната към момента информация и научно разбиране.

Продукти, приети от Safer Choice:

Колекция AMWAY HOME™

 

Спомагателни продукти за почистване

За определени ситуации се изискват специализирани решения. Създадохме серия спомагателни почистващи продукти, които са не по-малко ефективни от останалите продукти от серията AMWAY HOME.

Съдадени, за да премахват силно омазняване и замърсяване върху готварски печки, инструменти или градински мебели, почистват идеално стъкло, освежават килими и тапицерии и полират и защитават дървени повърхности.

Купете спомагателни продукти за почистване сега.

Auxiliary Products – specialty cleaning products