Материали в помощ на развитието на Вашия бизнес

 

Знаем колко важно е за Вас да разполагате с възможно най-много информация относно портфолиото от продукти на Amway. А колкото по-богати са знанията Ви, толкова по-големи са и шансовете Ви да успеете да предложите продуктите по един професионален начин, да помогнете на партньорите си да изберат най-правилния продукт за тях, както и да привлечете нови партньори във Вашия бизнес.

Както сме правили и досега, предлагаме Ви разнообразни материали, чиято цел е да Ви помогнат да развивате Вашия Amway бизнес, да обогатят Вашите знания за продуктите на компанията и да се превърнат в инструменти за привличане на потенциални клиенти.

Всички тези документи са на ваше разположение в уеб сайта на Amway, в секция Библиотека. Бихте могли да прегледате тази секция и в момента, следвайки този линк:

https://www.amway.bg/business-info/library.

Гледайте видео анимацията essentials by ARTISTRY™ и ще разберете как можете да имате прекрасна кожа на лицето с помощта на продуктите за основна грижа за кожата essentials by ARTISTRY.

Разберете какво представлява приложението Switch, Share, Duplicate и как то би могло да Ви помогне в представянето на маркетинг плана и на възможността за разиване на бизнес Amway на Вашите клиенти по един бърз, лесен и удобен начин, с помощта на Вашия смартфон или таблет.

Запознайте се с Eвропейската политика за специални събития, която се прилага за събитията на Amway, организирани от европейските филиали на компанията.

Свалете файла с често задавани въпроси относно NUTRILITE™ Vitamin B Plus и по този начин се подгответе да отговорите на въпросите, които потенциалните клиенти биха могли да Ви зададат, когато им представяте продукта.

Други материали, които можете да изтеглите:

  • Презентация на Черна боровинка с лутеин NUTRILITE™;
  • NUTRILITE™ Черна боровинка с лутеин - видео;
  • Презентация на NUTRILITE™ Vitamin B Plus;
  • Презентация във формат PPT на essentials by ARTISTRY™;
  • Политикa за международно спонсориране;
  • Презентация на Лек фон дьо тен ARTISTRY HYDRA-V™;
  • Презентация на уреда ARTISTRY™ Dermasonic.

 

Всички тези материали, заедно с много други, които биха могли да Ви бъдат от помощ в успешното изграждане на Вашият Amway бизнес, са на разположение в секция Библиотека, на уеб страницата на Amway след логин.