Промоции през месец април

Специална пролетна оферта

Каним ви да се насладите на любимите си продукти от Artistry, а също така и да получите оригинален подарък: компактно двойно огледало с 8 светодиода, което работи едновременно като преносима батерия!

Пролетта е тук! Цветята цъфтят, слънцето грее. Цялата природа оживява след дългата зима, а смяната на сезоните е идеалното време да се погрижите за кожата си! Независимо дали искате да се съсредоточите върху грима, да подобрите външния вид на кожата си или просто да опитате нови, елегантни нотки, марката Artistry ви предлага гама от висококачествени продукти, от които можете да изберете правилните.

Освен това, след като направите поръчка, съдържаща продукти на Artistry над 60 ТС, ще получите като подарък от нас двойно компактно огледало, оборудвано с 8 светодиода, което работи едновременно като преносима батерия.

Стилното кръгло Огледало с преносима батерия от ARTISTRYTM комбинира удобство с практичност. Неговият пръстен от осем вградени LED светодиода осветяват нормалното огледало и увеличителното огледало. С елегантно покритие в перлено бял цвят и 3000 mAh преносима батерия за зареждане на всички USB устойрства, това компактно огледало с размер 9 см x 1.7 см е перфектният аксесоар за дамите в движение.

 

 

 

  Със закупуването на продукти Artistry на стойност над 60 ТС ще получите безплатно кръгло компактно огледало в перлено бял цвят с LED функция.

 

  Промоционалната оферта е валидна за покупки от 19-ти април до 5-ти май 2021 г. или до изчерпване на количествата.

  Промоцията не се комбинира с отстъпка за първа поръчка или с никакви други промоции.

    Промоцията включва: вскички продукти на Artistry

  - Размери на огледалото: 9 см X 1,7 см

  - Промоция, достъпна за регистрирани клиенти и СБА, валидна в рамките на наличните запаси.