Пристъпваме към пролетта изпълнени с енергия и с освежено портфолио от продукти.

Докато марката Nutrilite продължава да расте и да се развива, ние отразяваме това в структурата на нашия продуктов каталог, който сега започва с Хранене и след това продължава с категориите Красота и Дом.

 

Отделете време да проверите най-новите продукти от Nutrilite Персонализирани решения, новите съдове за готвене iCook, които ви дават възможност да приготвяте здравословни ястияИ не пропускайте Artistry Studio Los Angeles Edition за ваша собствена визия, вдъхновена от Лос Анджелис.

 

Персонализирана подкрепа с Nutrilite™

Nutrilite Персонализирани решения са комплекти, съставени от допълващи се хранителни добавки, които подкрепят тялото с важните витамини и хранителни вещества, от които то може да има нужда, за да допълните вашето добре балансирано хранене. Тези комплекти са отлична възможност да развиете вашия бизнес.

 

В очакване на лятото

Artistry Studio Los Angeles Edition

Започнете да мечтаете за калифорнийско настроение с последната дестинация в световното пътешествие на Artistry Studio… Лос Анджелис! Вдъхновете се от тихоокеанските залези, слънчевите плажове, активния здравословен начин на живот и още много повече с тази фантастична колекция от сапуни, сенки за очи, стик-парфюми, молив за вежди, гланц за устни и хайлайтер. Заблестете със сияйна целуната от слънцето красота тази пролет и лято с ваша собствена визия, вдъхновена от Лос Анджелис.

 

Гответе с iCook™

Растително-базираните диети стават все по-популярни, така че какъв по-добър начин да опитате този нов подход към здравословното хранене с нови тигани с високо качество? Тиганът с незалепващо покритие iCook е отличен избор!

 

Вземете новият Продуктов каталог сега!

Ще получите автоматично безплатно копие от Продуктовия каталог и Ценовата листа при първа поръчка, направена в периода 1-ви - 15-ти април (или до изчерпване на количествата). И двата продукта са включени също и в стартовия комплект за нови СБА.

 

Обновена Ценова листа

Открийте най-актуалната ценова информация за всички продукти в категории Хранене, Красота и Дом в обновената Ценова листа за СБА.
Когато поръчвате, моля, използвайте следните каталожни номера

 

Продуктов каталог, каталожен номер: 239065

Ценова листа, каталожен номер: 118408

Започнете пролетта стилно с Продуктовия каталог на Amway!