Имаме вълнуващи новини за бъдещето на Artistry!

Както много от вас вече забелязаха чрез каналите в социалните медии на други пазари, Artistry стартира своята трансформация. Нови формули, обновени опаковки, свежа история и ясна диференциация със
силна връзка към Nutrilite
са част от промяната на Artistry. В Европа този процес ще стартира през месец септември 2021 г.

За този проект Amway проведе задълбочено проучване и сътрудничество със Собственици на бизнес Amway и потребители по целия свят, за да се увери, че Artistry продължава да бъде марката, на която се доверявате и с която се гордеете, с история, в която хората се припознават, може да се сподели лесно и помага за адресиране на нуждите на съвременния потребител.

Обновената история на Artistry включва:

  • Продукти, които помагат за разкриване на кожа със здрав вид без компромиси
  • Веган, без животински тестове
  • Фитонутриенти с произход от нашите собствени ферми Nutrilite и ферми-партньори NutriCert
  • Клинично доказани продукти за всеки
  • Подкрепени от съвременно проучване на Artistry с ново разбиране за здравето на кожата

 

За да се приготвим за първото лансиране през септември 2021 г., съществуващите продукти Artistry Hydra-V и Youth Xtend Skincare ще бъдат прекратени приблизително през август 2021 г. Това вече беше съобщено в последната комуникация за оптимизация на портфолиото. Бъдете обаче уверени, че те ще бъдат заменени с подходящи продукти, които можете да опитате и които ще заобичате.  Важно е да отбележим, че предлаганите в различните региони продукти ще варират в зависимост от съответните нужди.  Очакваме да споделим повече информация с наближаването на периода на лансиране!

 

НЕОБХОДИМО ДЕЙСТВИЕ - ВАЖНО ИЗВЕСТИЕ ЗА ОГРАНИЧЕНИЯ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ (IP)

С трансформацията в Artistry, договорът на Amway с Тереза Палмър приключва в края на тази година и всички материали, съдържащи името Тереза Палмър трябва да бъдат премахнати до май 2021 г. Това включва нейни изображения и видео клипове, които са използвани по различни начини, включително, но не само презентации, банери, брошури и т.н.

Съдържанието с Тереза Палмър, споделяно в социалните медии в миналото не е необходимо да бъде изтривано, но не трябва да бъде споделяно или рекламирано след месец май 2021 г. Ако започнете да получавате коментари върху стари публикации с Тереза Палмър, моля, да ги изтриете незабавно.

Нарушението на договора има много сериозни последствия и неустойките за използване на изтекло съдържание, са значителни. Моля, обърнете необходимото внимание на тази тема и я споделете с вашите групи, за да се уверите, че няма да се изправите пред тази нежелана ситуация в бъдеще.