Марката XS е посветена изцяло на отдаването на нови приключения и изживявания. Затова сме развълнувани да обявим, че скоро продуктите XS Sports Nutrition ще имат абсолютно нова визия.

Вдъхновени от планините и морето в Лагуна Бийч, Калифорния, привличащата вниманието нова визия направи своя дебют по-рано тази година с напитките XS Power Drinks и XS Amino Advantage.

Всички други продукти XS Sports Nutrition ще се присъединят към “партито” като започваме от XS Пшеничен протеин на прах през декември тази година, докато останалата част от опаковките на Sports Nutrition ще бъдат постепенно обновявани през 2021 г.

Това е вълнуваща промяна за марката XS и ще бъдете удовлетворени да научите, че продуктите Sports Nutrition, които вие и вашите клиенти познавате и обичате остават същите отвътре - и това означава високо качество, ефективност и удивителен вкус!

Това обновяване е още една възможност да стартирате нови разговори и да покажете как продуктите XS помагат на хората да достигнат до дестинации, които не са постигали преди... и да изживяват повече!

Следващият етап в нашето XS приключение предстои и ние каним вас и вашите клиенти да се присъедините към пътуването!