Промоции през месец януари

 

 

Перфектното обовяване на кухнята за тези, които се стремят към здравословен начин на живот

Имаме удоволствието да ви представим нашите нови iCook™ Тигани с незалепващо покритие, посветени на всички, които обичат да приготвят здравословни и вкусни ястия за себе си и своите семейства.

Нашите стилни Тигани с незалепващо покритие са разработени и произведени в Италия и се предлагат в два практични размера – 24 и 28 см, което дава на вас и вашите клиенти още по-голяма гъвкавост в кухнята. Каним ви откриете повече на Amway онлайн!

Удивителен продукт, който ще заобичате да представяте на вашите общности от СБА и клиенти!

По време на периода на предварителна продажба, можете да започнете да създавате въодушевление за новите тигани във вашите канали в социалните медии. Ето някои съвети:

 • Започнете кампания с обратно броене като споделите ексклузивни снимки всеки ден.
  Споделете ги чрез вашите канали в социалните медии с вашата общност от СБА и клиенти като добавите хаштага на нашата кампания #CookwithiCook.
 • Организирайте готварска сесия на ЖИВО онлайн и я излъчете за вашата общност от клиенти или организирайте уебинар с вашата група от СБА.

 

​ Предварителна продажба:

18ти януари – 31ви януари 2021 г.

Комплект за предварителна продажба:

По време на периода на предварителна продажба можете да купите iCook™ Тиган с незалепващо покритие 24 см или 28 см и ще получите безплатен Dish Drops™ Концентриран препарат за миене на съдове и Брошура за клиенти за съдовете за готвене iCook:

 • 304673 - Комплект за предварителна продажба iCook Тиган с незалепващо покритие 24 см
 • 304698 - Комплект за предварителна продажба iCook Тиган с незалепващо покритие 28 см
 • Това предложение за предварителна продажба е на разположение за Собственици на бизнес Amway (СБА) с ниво на квалификация Сребро и по-високо с ограничение от един комплект на СБА.

  Дата на лансиране:

  2ри февруари 2021 г.

Цени

 


 

Комплект Nutrilite „Подсилване на имунитета“

 • Механизъм: Закупете Комплект Nutrilite  „Подсилване на имунитета“ (302480) и получете безплатна бутилка с инфузер Nutrilite
 • Времетраене: 18 януари –16 февруари

Комплектата включва:

 

 

 

- NUTRILITE Чесън 109705

- NUTRILITE Витамин C плюс 109741

- Бутилка с инфузер - подарък  

Бутилката е с вместимост 800 ml, 7,3 x 27,5 cm

         

       Цена: