iCook™ Електрическа кана с дигитален контрол на температурата

Приготвянето на перфектната топла напитка е изкуство. Финият вкус на зеления чай се разгръща при 80°C, кафето на зърна се вари най-добре при 90°C, докато черният чай има нужда от 100°C. А понякога всичко, което искате, е топла вода с комфортна температура от 40°C.

Представяме ви най-новото допълнение в семейството на iCook: лимитираната серия iCook Електрическа кана с дигитален контрол на температурата! С различни настройки за температура със сензорен контролен панел и хладен на докосване екстериор, тази кана е усъвършенствано и стилно допълнение към всяка кухня. Тя е налична сега и само за ограничено време, до изчерпване на количествата.

 Със стилен дизайн и елегантен вид, Amway iCook™ Електрическа кана с дигитален контрол на температурата ще допълни всяка кухня. Произведена с качествени материали и модерна технология, тази кана има следните характеристики и функции:

 

  1,5 л, 1800 W

  Контрол с различни температури, с функция за поддържане на температурата “Keep Warm”

  Дигитален сензорен контролен панел за избор на температура

  Отчитане на температурата в реално време

  Интериор от неръждаема стомана, устойчив на корозия

  Водата не влиза в контакт с пластмаси - без потенциално замърсяване от пластмаси

  Автоматично изключване, защита от работа на сухо и прегряване

  Завира 1,5 л вода само за 6 минути

  Тиха работа

  Въртяща се на 360 градуса захранваща основа със захранващ кабел

  Неплъзгаща се ергономична дръжка, перфектна за хващане както с лявата, така и с дясната ръка

 

 

 

Ние също ви осигуряваме специална кърпа за почистване, така че да поддържате вашата кана перфектно чиста и без следи от пръсти.

Представянето на най-новия член на семейството iCook е също възможност да покажете целия диапазон от продукти на вашите клиенти

 

 

Дата на лансиране:

  • 2ри ноември 2020 г.

Отново, искаме да ви напомним, че iCookTM Електрическа кана с дигитален контрол на температурата е налична само за ограничено време, до изчерпване на количествата.