Отправяме се към едно “ново нормално”

 

Изминаха няколко трудни месеца за всички нас. Научихме, че най-добрият начин да се справим с подобна неизследвана територия, е да поддържаме силна общност, устойчивост и гъвкавост. Не сме имали никакви съмнения, че нашето СБА семейство ще даде всичко от себе си, но ние искахме да бъдем източник на подкрепа и насоки през тези времена на изпитания от физическо, емоционално и душевно естество. Вече 60 години предоставяме спокойствие и защита с нашите продукти, но сега беше дошъл моментът да направим това и с гласа си. И така, ние създадохме Amway, Заедно вкъщи - едно универсално място, което не само да поддържа всички ни здрави и позитивно настроени по време на живота у дома, но и да ви помага да управлявате своя дигитален бизнес - като ви предоставя допълнителни съвети и обучения. За нас бе привилегия да осигуряваме подкрепа на всички вас и сме изключително развълнувани от положителния отклик на ресурсите и съдържанието в страницата Заедно вкъщи.

На 22-ри юли бяхме домакини на нашето Глобално виртуално празненство - първото по рода си подобно събитие, специално излъчвано за Собствениците на бизнес Amway и служители, с над 750 000 участници от цял свят. Отделихме момент да се посветим на изключително нужните на всички ни мигове на радост и забавление, за да отпразнуваме устойчивостта на общността на Amway... вашата устойчивост по време на безпрецедентен момент в историята - със свеж поглед към бъдещето.

А сега, когато много държави започват да заживяват в едно "ново нормално" ежедневие, съдържанието в Заедно вкъщи е към своя край. От днес повече няма да публикуваме ново съдържание на тази страница, но цялото вдъхновяващо съдържание, на което сте се радвали, ще продължи да бъде на разположение за разглеждане. И тъй като искаме да продължим да ви доставяме най-доброто от нашите познания и експертен опит, ние ще преобразуваме тази страница в нова, предлагаща жизненоважни ресурси за вдъхновяване на една по-щастлива, по-здрава версия на самите вас, независимо какви предизвикателства може да ни представи бъдещето.

През идните седмици ще работим по създаването на това ново съдържание, като целта ни е да стартираме през септември. Всички ние ще останем в това заедно.

За да останете в крак с новостите при нас дотогава, четете нашия блог Amagram by Amway magazine blog за още лайфстайл и бизнес съвети.

Очакваме с нетърпение да продължим да гледаме и вървим напред заедно от септември.

Междувременно - насладете се на лятото и отделете време да презаредите батериите си.

 

Искрено Ваши,

Вашият екип на Amway