Ако се стремите да водите здравословен начин на живот, знаете, че не само храната и напитките, които приемате, имат значение. Влияние оказва начина, по който те са произведени и тяхното влияние върху околната среда. 

С устойчив метод на отглеждане на растения, който марката NUTRILITE използва повече от 85 години, Летният комплект NUTRILITE  се грижи не само за вашето здраве, но също и за нашата планета. Комплектът се състои от удивителна комбинация на NUTRILITE DOUBLE X с кутия, който подкрепя общото благосъстояние, NUTIRLITE Витамин B за подкрепа на вашите нива на енергия и NUTRILITE Омега 3 за поддържане на здраво сърце. Освен това, безплатната NUTRILITE Кутия за обяд е перфектна за пикници през това лято.

Насладете се на лятото и бъдете напълно подкрепени с Летния комплект NUTRILITE!

 

NUTRILITE Кутия за обяд включва три контейнера, които се подреждат един върху друг, и събират всички свежи плодове и зеленчуци. Най-малкият контейнер е идеален за съхраняване на хранителни добавки за хранене в движение.

Произведен в Германия от 100% рециклируеми материали, без пластмасов отпадък, и с дълготрайно качество. Освен всичко друго, кутията е безопасна за храни и може да се мие в миялната машина — така че няма нужда да се тревожите за замърсители върху храната ви.

 

 

Насладете се на лятото изцяло!

Летният комплект NUTRILITE включва Double X NUTRILITE с кутия (121576), Витамин B Плюс NUTRILITE (110178), NUTRILITE Омега 3 (A4298) и безплатна Кутия за обяд NUTRILITE.

 

 

Каталожен номер 298260

Промоцията е валидна от 2ри юли до 31ви юли 2020 г. или до изчерпване на количествата.

Промоцията не се комбинира с отстъпка за първа поръчка и с други промоции

Моля, посетете http://www.amway.bg, за да откриете по-подробна информация за поръчки.

Започнете да ни следвате още днес на следните платформи:

Facebook:  https://www.facebook.com/AmwayBulgariaOfficial/

Nutrilite - Програма за лоялност към храненето продължава

Напомянме ви, че Nutrilite - Програма за лоялност към храненето продължава през месец юли. Повече за програмата тук.

Точките от закупуване на промоционалният летен пакет Nutrilite ще бъдат зачетени за квалифициране.

 

Филтър касета за смяна с UV технология eSpring™ - на изплащане

Тази офера, налична само в България, Румъния и Гърция, през месец юли има за цел да допълни регионалните оферти и да предложи повече енергия за развитието на вашият бизнес в края на финансовата година.

Условията за отпускане на кредит остават същите, както и за останалите продукти, които се предлагат за закупуване на изплащане:

• СБА и Член+ в продължение на 6 месеца да имат минимална месечна ЛТС (лична точкова стойност):
- Член+ - 100 ЛТС;
- СБА - 200 ЛТС;
• СБА и Член+ да спазват Бизнес политиките на Amway и да осъществяват дейността си в съответствие с Правилата за поведение на Amway;
• СБА и Член+ да нямат никакви задължения към Amway;
• Член+ имат нужда от гаранцията на Платината, горна линия (с данъчна регистрация в България);
• Месечното възнаграждение/отстъпка на СБА/Член+ трябва да покрива и превишава месечната вноска (месечната вноска се изчислява в зависимост от средното възнаграждение/натрупана отстъпка за последните 6 месеца);
• Аванс – минимум 25% от стойността на закупения продукт;
• Максимум 75% от стойността на продукта се разделя на 12 равни месечни вноски;
• Не се начислява лихва на отпуснатия кредит.

Повече за условията за закупуване на продукт на изплащане можете а намерите на тази страница, въпрос "Какви са условията за закупуването на вноски на продукти eSpring™ и iCook™?".