Издигнете представянето си пред вашите проспекти на ново ново и развийте екипа си с новия усъвършенстван инструмент Switch Share Duplicate (SSD).

Симулаторът SSD ви дава възможност да се представяте като професионалист, независимо дали разговаряте с проспект виртуално или лице в лице. С всички обновени функционалности, имате още по-мощен инструмент за развитие на бизнеса ви, с който да предвидите потенциала за развитие на вашия бизнес, както ида покажете на проспекти как регистрацията им като СБА може да промени живота им. Изчислете бъдещ доход и бизнес развитие като регулирате сумите на продуктите, които вие и вашите клиенти използвате всеки ден, както и честотата на използване - и демонстрирайте как проспектите могат да рекламират тези продукти, за да печелят пари и да развиват техния собствен бизнес Amway.

Дайте нов живот на вашите виртуални консултации със SSD

Със SSD можете да ангажирате проспекти, да виждате лицата им и да създадете моментум, дори ако не сте лице в лице. Просто използвайте приложение за споделяне на екрана, за да свържете вашия мобилен телефон към вашия компютър и споделете SSD чрез вашата видео конферентна връзка.