Промоции през месец февруари

 

 

Нека ароматите да говорят от името на сърцето ви на този Свети Валентин. Избрани аромати AmwayTM се предлагат с 10% отстъпка, намалени ТС/БО.

Ароматите са мощен инструмент: те извикват спомени за миг, повдигат настроените ви, успокояват ви и вдъхновяват креативността ви. Обонянието е най-силното сетиво, свързано с паметта и емоциите.  

Местата и хората, които обичаме, се свързват с определени аромати, които могат да активират приятни спомени - това може да бъде мириса на бор и солен морски въздух, цветовете на гардения и сандалово дърво, или кожа и тютюн. Този Свети Валентин дайте на обичаните от вас хора подарък, който ще повдигне духа им и ще им покаже колко са обичани.

 

ANCESTRY™ Eau de Parfum – аромат за жени

Богат, изискан с естествени съставки като бергамот, касис, египетски жасмин, портокалов цвят, които се съчетават перфектно и придават уникален и елегантен характер.

Каталожен номер: 101842

Размер: 50 мл

 

 

 

 

 

WISTFUL™ AROMA Body Mist – спрей за тяло за жени

Освежаващ спрей за тяло с искрящ коктейл с нотки на лимончело и нектарини съчетани със свеж букет от фрезия и лотоси и лек аромат на луксозен портокалов цвят.

Каталожен номер: 103704

Размер:  100 мл

 

 

 

 

 

 

Премиум тоалетна вода OPPORTUNE™

Пикантните горещи нотки на Сечуански пипер и мандарина са успокоени от жасмин и JUNGLE ESSENCETM*, за да отговорят на един интензивен дух на кедър и бели дървесни нотки.

Каталожен номер: 118641

Размер: 50 мл

 

 

 

 

Парфюм ARTISTRY FLORA CHIC™ 119630

Съблазнете сетивата си с цитрусовите нотки на френска клементина, мекотата и сладостта на скъпоценната българска роза, и успокояващите и екзотични, релаксиращи свойства на цветето иланг иланг от Мадагаскар.

Каталожен номер: 119630

Размер: 50 мл

 

 

 

Промоционалната оферта е валидна за покупки от 5-ти до 14-ти февруари 2021 г. или до изчерпване на количествата.

Промоцията не се комбинира с отстъпка за първа поръчка или с никакви други промоции.

 

Цени*

Моля, вижте цените по-долу.