image/png;;;Responsible_2_sm.png

Отговорни

Вече над 50 години, корпоративната социална отговорност е от решаващо значение за визията на Amway – да помага на хората да живеят по-добър живот. Тази отговорност е залегнала във Фундаменталните принципи на Основателите: свобода, семейство, надежда и награда.

image/jpeg;;;323845.jpg

Фундаменталните принципи на Основателите

Съоснователите Джей Ван Андел и Рич ДеВос са създали етичните и оперативните стандарти, които продължават да ръководят както компанията, така и Собствениците на бизнес Amway във всички техни действия. Тези основополагащи принципи са изсечени на камък пред Световната централа: Свобода, Семейство, Надежда и Награда.
Amway винаги ще подкрепя основната СВОБОДА на хората да определят собственото си бъдеще, която им дава времето и ресурсите да защитават и обгрижват своето СЕМЕЙСТВО. Amway също така винаги ще предлага НАДЕЖДА на хората и възможност да спечелят НАГРАДА, съответстваща на положените усилия.

image/png;;;kula.png

Визията на Amway

Нашата визия е прозрачна – ние се трудим ежедневно, за да помогнем на хората да живеят по-добър живот. Ние постигаме тази визия, като помагаме на хората по света да разкриват пълния си потенциал и да постигат целите си, като им предлагаме по-добри продукти и възможности за бъдещето и като щедро споделяме с глобалната общност.
Ние се гордеем с нашия ангажимент за постигане на отлични постижения в работата си, грижата за хората и техните общности и нашата загриженост за околната среда. Ние сме се посветили на това да правим правилните неща, вместо да вършим нещата „както дойде”.