image/png;;;03.png

Иновация

От излизането на първия продукт на пазара преди 50 години, Amway не е напускал челните редици на научно-изследователската мисъл. В своите 65 изследователски лаборатории по света, Amway непрекъснато разработва нови продукти и модернизира класическите си продукти, за да предостави на своите клиенти възможно най-доброто.

Всеки нов продукт се подлага на изключително стриктни тестове, за да се гарантира, че отговаря на най-високите стандарти за качество. Многобройните сертификати от трети страни показват, че Amway успява в стремежа си да създава продукти, на които хората могат да имат доверие.

Знаехте ли, че?

Amway разполага с 65 лаборатории по света

с персонал от повече от 700 изследователи, инженери и технически лица. Професионалистите от научно-изследователските отдели на Amway са получили повече от 900 патента и са публикували повече от 400 труда във водещи специализирани издания.

ARTISTRY е сред петте

водещи висококачествени козметични марки по продажби в света.

Източник: Euromonitor International Limited; Красота и грижи за външния вид 2011, категория козметика и подкатегория висококачествена козметика; глобални стойности по цени на дребно за 2010 г.

                                
 

Над 2 500 хектара обработваема земя

се обработват от Nutrilite в САЩ, Мексико и Бразилия. Растенията се отглеждат и реколтите се събират в съгласие с природата – чрез устойчиви методи, без употребата на химикали.