Регистрирайте се като клиент сега, за да получите 12% отстъпка за всички продукти!

Количество:

  Този продукт е част от колекция(и) 1:

  Nutrilite™ Витамин B Плюс използва технология с двойно действие за оптимално освобождаване на всички осем есенциални витамини B, за да помогне за намаляване на умората, подкрепя нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия и допринася за нормалното функциониране на имунната система. Защо ще ви хареса?

  Защо ще ви хареса?

  Докато дните ни стават все по-натоварени, изчерпването на енергията не е опция. Много от нас се обръщат към кофеина или закуски, за да подсилят нивата на енергия, които им липсват, но тези навици са далеч от устойчиви и не адресират в действителност причината за умората.

  С Nutrilite™ Витамин B Плюс е лесно да останете изпълнени с енергия. Витамините В подкрепят нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия и помагат за намаляване на умората и изтощението. Nutrilite™ Витамин В Плюс осигурява незабавен прилив на витамини В, които да заредят деня ви и помагат да поддържате нивата на енергия за цели осем часа. В допълнението, витамините В12 и В6 допринасят за нормалното функциониране на имунната система, което ви дава ежедневната подкрепа да живеете живота си максимално.

  100% NRV (хранителна референтна стойност) на всички осем есенциални витамини B се осигурява само в една таблетка и благодарение на технологията с двойно действие хранителните вещества се освобождават в идеалното време за оптимално абсорбиране. За ден, изпълнен с енергия, имате нужда само от една таблетка.

   

  Какво трябва да знаете?

  • Nutrilite™ Витамин B Плюс осигурява 100%NRV (хранителна референтна стойност) на всички осем есенциални витамини B само в една таблетка.
  • Оптимално абсорбиране: Технологията с двойно действие позволява всички витамини В да се освободят в тялото в идеалното време.
  • Nutrilite™ Витамин B Плюс осигурява незабавен прилив на витамини В, за да стартирате деня си и след това осигурява непрекъсната подкрепа за пълни осем часа.
  • Подкрепя нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия като осигурява B1 тиамин, B2 рибофлавин, B3 ниацин, B5 пантотенова киселина, B6 пиридоксин, B7 биотин и B12 кобаламин.
  • Допринася за нормалното функциониране на имунната система с витамини В12 и В6.
  • Допринася за нормалното функциониране на нервната система и психологическите функции.
  • B витамини, биотин, фолат, ниацин, тиамин, витамин B12, витамин B6,
  • Помага за намаляване на умората и изтощението като осигурява B2 рибофлавин, B3 ниацин, B5 пантотенова киселина, B6 пиридоксин, В9 фолиева киселина и B12 кобаламин.
  • Съдържа натурална спирулина, която е събрана от сертифицирана от Nutricert™ водна ферма.
  • Лесна за поглъщане таблетка заради специфичната форма; удобна, защото имате нужда само от една таблетка за подкрепа през целия ден.
  • Подходящ за вегетарианци.


  "Сред водещи глобални марки витамини, Nutrilite™ e първата марка с добавка с Витамин B комплекс, който е с технология с двойно действие."

  * Източник: Euromonitor International Limited; По данни от проучване на Евромонитор за Амуей Корпорейшън, проведено през май 2016 г. и октомври-ноември 2016 г.  Евромонитор проучва водещите 10 глобални бранда витамини и хранителни добавки по данни за продажби за 2015 г.; въз основа на цени на дребно.

  СЪДЪРЖАНИЕ НА ДЕН (1 таблетка) %NRV*
  Тиамин (В1) в mg 1,1 100%
  Рибофлавин (B2) в mg 1,4 100%
  Ниацин (B3) в mg 16 100%
  Пантотенова киселина (B5) в mg 6 100%
  Витамин B6 в mg 1,4 100%
  Биотин (B7) в µg 50 100%
  Фолиева киселина (B9) в µg 200 100%
  Витамин B12 в µg 2,5 100%
  • Препоръчителна употреба: 1 таблетка на ден
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Не е подходящ за деца под 12 годишна възраст.
  • Този продукт не е заместител на разнообразното хранене.
  • Моля, не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте опаковката плътно затворена.
  • Съхранявайте на хладно и сухо място.