Количество:

  Хранителна добавка под формата на меки капсули с витамин А (бета-каротин) и цинк, която помага за поддържането на нормално зрение*. С 4 каротеноида от естествени източници и цинк.

  *Витамин А (провитамин А бета-каротин) и цинкът помагат за поддържането на нормално зрение.

   

  Виж как действа

  • Осигурява цинк и витамин A, които допринасят за поддържането на нормално зрение. Цинкът също допринася за нормалния метаболизъм на витамин A.
  • Осигурява четири премиум високо качествени силно концентрирани каротеноиди – лутеин, зеаксантин, ликопен и бета-каротин.
  • Съдържа бета-каротин от Algae Dunaliella Salina, който се конвертира в тялото във витамин А, който от своя страна допринася за поддържането на нормално зрение.
  • Вписва се удобно във всеки режим или начин на живот благодарение на своя формат от малки, лесни за поглъщане меки капсули, които се приемат веднъж дневно.

  Защо ще ви хареса

  Нашите очи ни водят през живота. Какво ще видим и как ще го видим допринася към нашето качество на живот и спомените, които пазим с течение на времето. Нашите очи ни подкрепят в почти всеки аспект от ежедневието. Докато прекарваме продължително време, взирайки се в екраните, очите ни могат да почувстват, че ги натоварваме. Тъй като те са толкова важен орган, те ясно заслужават вниманието ни. Нека разгледаме хранителните вещества, които са есенциални за очите.

  Вдъхновен от природата, Nutrilite Vision Плюс* е ежедневна хранителна добавка за очи*, която съдържа цинк и четири високо концентрирани каротеноида с премум качество, извлечени от растения, отгледани в NutriCert устойчиви ферми-партньори.

  *Витамин А (бета-каротин) и цинкът помагат за поддържането на нормално зрение.

  Интересни факти

  • Една мека капсула съдържа 12 мг лутеин и 2.4 мг зеаксантин
  • Една мека капсула съдържа 2.5 мг бета-каротин
  • Една мека капсула съдържа 1.5 мг ликопен

  Без изкуствени оцветители, подсладители, аромати и консерванти.

  Основни характеристики

  • Съдържа четири високо концентрирани каротеноида с премиум качества от натурални източници. Лутеинът и зеаксантинът идват от цветове на невен, един от природните най-концентрирани растителни източници на лутеин. Бета-каротинът идва от Algae Dunaliella Salina. Ликопенът е от домати.
  • Всички каротеноиди, използвани във формулата, са извлечени от растения, отгледани в сертифицирани NutriCert ферми-партньори, където се прилагат методи на устойчиво земеделие. Тези методи се стремят да се грижат за земята и околните общности и да осигуряват растения с високо съдържание на фитонутриенти
  • Лесната за поглъщане мека капсула, която се приема веднъж дневно, прави тази хранителна добавка отличен начин да подкрепите диетата си с хранителни вещества за подкрепа на нормалното зрение* по бърз и удобен начин, който се вписва лесно във всеки начин на живот или режим. Освен това, хранителната добавка е създадена от Nutrilite - марка номер 1 в света по продажби на витамини и хранителни добавки**- марка, на която хора по целия свят се доверяват. 

  *Витамин А (бета-каротин) и цинкът помагат за поддържането на нормално зрение.  
  ** Източник: Euromonitor International Ltd; Витамини и хранителни добавки, Световни продажби на дребно, % разбивка, данни от 2022 г. въз основа на проучване на клиенти в периода април - август 2022 г.

  Как се използва

  • Приемайте една мека капсула на ден, за предпочитане по време на хранене.

  Съставки

  AVERAGE CONTENT  Per Day (1 soft gel)     % NRV***
  Vitamin A 417µg (RE) 52 %
  (as Beta-Carotene) (250 mg)  
  Lycopene 1.5 mg  
  Zeaxanthin 2.4 mg  
  Lutein 12 mg  
  Zinc 2.6 mg 26 %

  *** % от Хранителна референтна стойност

  СЪДЪРЖАНИЕ: Екстра върджин зехтин, желатин, овлажняващ агент (глицерол), слънчогледово олио, ликопен олеорезин от домати (Solanum lycopersicum) (5.2 %), вода, екстракт от лутеин и зеаксантин от невен (Tagetes erecta) (3.6 %), цинков глюконат, зехтин - съставен от рафинирано маслиново масло и маслиново масло „virgin“, емулгатор (слънчогледов лецитин), стабилизиращ агент (канделилов восък), каротини от водорасли (Dunaliella salina) (0.9%), антиоксиданти (токоферол-обогатен екстракт, аскорбинова киселина), оцветител (бета-каротин от Blakeslea trispora).