Регистрирайте се като клиент сега, за да получите 12% отстъпка за всички продукти!

Количество:

  Два продукта, които дават перфектни резултати, когато се използват заедно за да подобрят блясъка и текстурата на кожата.

  Виж как действа

  Комбинирайте ефектите на Artistry Intensive Skincare Възобновяващия пилинг и Artistry Intensive Skincare Усъвършенствания серум за изглаждане на кожата за засилен ефект в подобряването на външния вид на порите:

  Защо ще ти хареса

  Вие ще получите по-сияйна и кадифено гладка кожа, благодарение на тази мощна комбинация от 2 процедури. Тези два ексфолиращи продукта са насочени към подобряване на външния вид на порите и трансформиране на вашата кожа така, че да придобие по-сияен вид. Използването им заедно засилва ефектите и едновременно с това спестявате 10% от редовната цена.

  Интересни факти

  • ВЪЗОБНОВЯВАЩИЯТ ПИЛИНГ  ви дава незабавни резултати само за 8 минути, така че да се насладите на гладка кожа веднага.
  • Клиничните тестове с УСЪВЪРШЕНСТВАНИЯ СЕРУМ ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ НА КОЖАТА показват намаляване на порите с 62% за 4 седмици.
  • Когато се използват заедно, тези продукти стимулират подобряването на външния вид на порите и по-добра, по-бърза ексфолиация с 21%.
  • Комплектът Artistry Intensive Skincare Power Duo се състои от 2 продукта, които се продават заедно с 10% отстъпка и пълна ТС/БО:
   - Artistry Intensive Skincare Усъвършенстван серум за изглаждане на кожата - 30 мл,
   - Artistry Intensive Skincare Възобновяващ пилинг - 20 мл.

  Основни характеристики

  *Резултатите не са еквивалент на хирургическа / козметична процедура.

  Как се използва

  Съставки

  Artistry Intensive Skincare Power Duo включва нашите два най-ефективни продукта за усъвършенстване на кожата. ВЪЗОБНОВЯВАЩАТА ПИЛИНГ МАСКА е известна със способността си да омекотява кожата и да усъвършенства текстурата й. УСЪВЪРШЕНСТВАНИЯТ СЕРУМ ЗА ИЗГЛАЖДАНЕ НА КОЖАТА e нашият най-продаван ретекстуриращ продукт за безупречен външен вид. Съдържа изискана смес от растителни и ексклузивни съставки, които значително трансформират вашата кожа. ВЪЗОБНОВЯВАЩАТА ПИЛИНГ МАСКА се основава на естествената ексфолираща сила на гъбния ензим Mucor Miehei.